Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gd628 kérdése:
Szerintetek minden idősebb férfit izgatnak a tinilányok? Vagy aki azt mondja nem, azt is lehet, csak szégyelli esetleg?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 00:44
91/121 anonim válasza:
Én 54 éves férfi vagyok és nagyon tetszenek!!!
92/121 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszenek! F/50+.
93/121 anonim válasza:
Engem is izgatnak, de azért inkább a 18hoz korban közelebb lévők, pár éve itt ismertem meg egyet, de ő is majdnem már a 18-at betöltötte.
94/121 anonim válasza:
Nem mindegyiket. De engem pl igen!
95/121 anonim válasza:
Tetszenek,és izgatnak is. De csak ennyi,nem szoktam lépéseket tenni ezzel kapcsolatban. Nem hangoztatom nyilvánosan,így anonim módon elismerem. Aki nek nem tetszik egy formás kiscsaj,annak baj lehet a flrfiasságával szerintem.
96/121 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták már... Nagyon tetszenek, nagyon kis szexik. De én sem tennék magamtól komolyabb lépéseket az ismerkedés felé. Azért a gátlásaim működnek. Ellenben ha a lány részéről jönne visszajelzés, hogy benne lenne egy kis flörtben nem zárkóznék el előle.
50+Ffi
97/121 kisördög1 válasza:
Engem a lányok / nők / asszonyok izgatnak kortól függetlenül. Persze a tinik is.. 50F
98/121 anonim válasza:
Én nagyon szeretem/szeretném őket! F.
99/121 anonim válasza:
És vajon vannak olyan tinilányok, akiket "izgat" egy idősebb férfival való flörtölés? 🤔
100/121 anonim válasza:
45 év alatti nővel semmiképp sem kezdenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!