Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, tinilányok, akik az idősebb pasikhoz vonzódtok! Mi az, ami számotokra csábító egy idősebb férfiban? Miken szoktatok fantáziálni az ellenkező nem idősebb képviselőivel, illetve mi a maximum korhatár, ami még számotokra izgató?
Engem például testileg kifejezetten az vonz és izgat fel egy idősebb pasin, ha és amennyiben nagyon szőrös a farka, lába, feneke, hónalja. A szakállt is szeretem. Az utóbbi most nagy divat a fiatalabbak körében is, de amúgy ők többségében mindenütt nyírják/borotválják magukat.
25L
Ha valaki jól néz ki,akkor a kor nem feltétlenül fontos szempont a vonzalom szempontjából.
Azonban itthon 30 felett és különösen 40 felett az emberek nagy része nagyon le van robbanva.
A ferfiassag vonzo bennuk. Ez nincs meg a kis huszonevesekben. Szamomra ez ami brutal vonzo es szexi. Mar letettek valamit az asztalra celtudatosak tudjak mit akarnak es hogy erjek el. Es kulsore is ferfiasak. Tetszik a borosta de meg az oszulo haj is.
En 23 vagyok a max nalam kb 50 korul van. De ez inkabb kinezet es eletmod fuggvenye, van aki 40 evesen is nagyon leharcolt de van aki 50 felett is brutal pasi
Kedves út...azaz 8#
Ha van miből le is lehet tenni valamit az asztalra.
Semmiből nem tudsz várat építeni...
És mi van akkor ha csak nektek szimpatikus a pasi viszont ő elutasít benneteket?
Nem okoz csorbát az önbecsülésetekben?
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!