Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, nektek mi a csábító a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mi a csábító a női lábakban?

Figyelt kérdés
Milyen tulajdonságok tetszenek? Milyen érzés, milyen gondolatok jutnak eszetekbe, illetve hogyan szeretnétek kényeztetni / kényeztetést kapni?
2019. okt. 16. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi tetszik benne de tetszik. Kényeztetést én nem várok, csak én adom.
2019. okt. 16. 20:12
 2/11 StevenUp ***** válasza:
100%

A karcsúsága...

A női lábak páratlanul (és főképp párban) szépek :D

2019. okt. 16. 20:13
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi 🙂

És #1! Milyen kényeztetést adsz?

A talp tetszik, a lábfej, a lábujj, vagy mi?

2019. okt. 16. 20:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem főként a talp, és alapvetően az tetszik, ha vékony és hosszúak egy lány lábujjai. Azt is szeretem nagyon, ha pirosas ott a bőre. De alapvetően minden csábít benne és kb rengetegféleképpen tudnám kényeztetni és nagyon sok mindent szeretnék csinálni vele.
2019. okt. 16. 20:34
 5/11 anonim ***** válasza:

Én imádom a lábujjakat a számba venni. Símogatni, csókolgatni a lábfejet, a vádlit. És a talpat is! Simogatni csókolni, végig nyalni. Fürdés után, amikor finom puha a bőr!

Szeretem nézni, ahogy harisnyát húz rá. Szeretem érezni a nejlonban. Szeretem, ahogy a lábujjait a számba teszi. Szeretem a talpat masszírozni, szeretek a nyelvemmel a lábujjak között játszani. És ha ez a partneremnek is tetszik, az a legfantasztikusabb!

45+Ffi

2019. okt. 16. 22:36
 6/11 anonim ***** válasza:

Számomra az egész láb (nem csak lábujjak lábfej) látványa. Méghozzá ha számomra tetszetős a formavilága, azaz hosszú, alapból vékony, de van rajta izom. Látszik a sport, az atlétika, vagy a tánc. Kecses vékony boka, izmos feszes vádli, szép felsőcomb, izomból, és a térd sem vaskos, kiugró. És ha egy ilyen láb erotikusan van tálalva, na az hallatlanul beindít. Harisnya, leggings, kecses magassarkú, v csizma, miniszoknya, feszes bőr cuccok, stb.

Hogy mit tennék vele? Magam venném le a cipőt róla, a harisnyát, csak lassan, elhúzva az izgalom perceit, simogatnám, végigcsókolnám, mint egy csodálatos remekművet, finoman. A bokáját csókolnám, és nyalnám a talpát is. Végigmennék alulról felfelé, betérdelnék a széttáruló gyönyörű combok közé, érezném arcomon szorítását miközben nyalom, és utána testem köré fonódva élvezném, hogy közöttük lehetek. E gondolatok lepnek el ha igen jó lábakat látok. Kifejezetten csodálni tudom a szép női lábakat, és persze büszke tulajdonosukat, valami megfoghatatlan szépség és kegyetlen erotika árad belőlük.

2019. okt. 16. 23:57
 7/11 Laci987600 válasza:
A láb csak akkor szép ha szép hozzá a nő is. Pláne a popsi :)
2019. okt. 17. 01:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Igazából a kecsessége. Meg, hogy milyen picurka.

Amúgy nem minden női láb szép. Mármint ha láb alatt most a talpra gondolunk. A legtöbb csajnak nincsenek szép lábujjai, körmei stb (nem ápolatlanságra gondolok, csak simán a forma). Ritka a szép, de az nagyon jó :)

Én mondjuk kényeztetni nem nagyon akarom. Talpmasszázst szívesen adok de itt bezárult a biznisz. Ilyen szopkodás meg satöbbi, hát kösz nem kösz.

Viszont minden lábat feldob egy szép combfix ;)

2019. okt. 17. 11:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem a comb és a lábszár tetszik, a formája, kecsessége, simasága. Erre gondoltál, vagy csak a lábfejre?
2019. okt. 17. 13:08
 10/11 A kérdező kommentje:

Hát köszi 🙂 Az egész lábra gondoltam.

Köszönöm mindenkinek a választ.

A hosszú, vékony lábujjak megleptek. Bár lehet csak én vizualizáltam rosszul, de azt hittem, az pont taszító, ha hosszú a lábujj.

Linkeljetek már valami képet 😃

Egyébként csak azért kérdezem, mert egy ismerősömtől megtudtam ezt és hát nyilván erről nem fogom faggatni😃

2019. okt. 17. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!