Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beleegyezési korhatár rendben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleegyezési korhatár rendben van?

Figyelt kérdés
Szerintetek rendben van az, hogy a beleegyezési korhatár az 15 év? Nincsenek ezzel a 15-18 év közötti lányok jobban kitéve 20+-os férfiaknak? Vagy teljesen oké ha egy 15 éves lányt befűz egy 30+ vagy 40+ férfi? Esetleg itt vannak olyan lányok akik megélték ezt, és tudnak mesélni, hogy számukra így utólag milyen volt egy ilyen kapcsolat.

2019. szept. 1. 12:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%

12 évesen már élhet nemi életet ha a másik fél nincs még 18

Illetve 14 éves kortól beleegyezéssel akár 50+ pasival is dughat.

Azóta nem tudom h változott e

2019. szept. 1. 12:06
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Magyarországon jelen pillanatban a beleegyezési korhatár 14 év!
2019. szept. 1. 12:06
 3/22 anonim ***** válasza:
48%
Így van, a beleegyezési korhatár az 14 év, de aki ezt kitalálta törvénybe nem tudom, hogy mit szólna, ha az ő lányát dugná 14 évesen meg valami 50-60 éves perverz.. Roppant gusztustalan az ilyesmi, hogy ez törvényes.
2019. szept. 1. 12:15
 4/22 anonim ***** válasza:
45%
Azt gondolják, hogy egy általános iskolát elvégzett ember már elég érett ahhoz, hogy el tudja dönteni, hogy mit is szeretne, de szerintem ez még nagyon korai. A törvénnyel viszont nem lehet mit kezdeni
2019. szept. 1. 12:16
 5/22 anonim ***** válasza:
74%

Szeder.Málna jól tudod!

12-őt már betöltött 18 év alattival.

14 évét betöltött bármilyen koruval.

Ezt a süket dumát meg hagyjuk, ki kinek van kitéve!

N

2019. szept. 1. 12:20
 6/22 anonim ***** válasza:
84%

Na, legalább nő írta, hogy mekkora ordas kamu áldozatnak beállítani egy fiatal lányt (nyilván kivéve q nemi erőszakot, az tényleg ocsmány).

Ha megváltoztatják a törvényeket, a viszkető .....ú 16 éves majd biztos meggondolja magát...hogyne....

2019. szept. 1. 12:28
 7/22 anonim ***** válasza:
94%

Nem mondanám h rendben van, de láttad a mostani 15-16 éves kiscsajokat?

Mert én igen. Úgy öltözködnek, kelletik magukat a bulikban, az utcán, h nem hinném h ellenükre van h ha egy 30+-os megd*gja őket, sőt kifejezetten élvezik ezt.

Szval hiába változtatnák meg a beleegyezési korhatárt, mert aki ribizli már 15 évesen, az akkor is megoldja,h megkeféljék.

L

2019. szept. 1. 12:41
 8/22 anonim ***** válasza:
29%

Hát, mire én leérettségiztem, talán csak 2-3 csúnyácska lány volt szűz az osztályból.

A 14 alacsony, de ne elljen már 18-ig várni, az azért túlzás!

2019. szept. 1. 13:11
 9/22 anonim ***** válasza:
27%
Én a férfi oldalról tudnák mesélni. 46.F
2019. szept. 1. 13:16
 10/22 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Igen régen ennyi idősen gyereket szültek a fiatal csajok
2019. szept. 1. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!