Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleegyezési korhatár rendben van?
Szerintem nem lenne oké, kedves kérdező.
A legtöbb 15 éves ha testileg érett is, pszichológiailag még nagyon formálódik fejlődik. A hormonok lehet hogy szexuális vágyat adnak, de felkészültséget a szexre nem. Én tuti lebeszélném a lányomat arról hogy életre szóló felelőtlen döntést hozzon. Értem ez alatt a nemi betegséget, lelki sérülés kockázatát, főleg egy 30+os fickóval való kapcsolat miatt.
Persze, hogy a törvény mit enged meg, az más kérdés.
Jogilag nincs különbség a 19 és a 39 éves között.
A lány választhat magának partnert, saját belátása szerint.
Miquel, ezzel nem értek egyet.
Lehet, hogy némelyiknek hízelgő, hogy tetszik a több, mint kétszer idősebb férfiaknak, de több az aki szerint ez undorító, fúj, stb.
Legyünk realisták, több tinilányra vágyó családapa van, mint fordítva.
12:
Nem értem ezt az age-izmust
Ha egy 15 éves lánynak nem árt szexelnie egy 20-onévessel, vagy harmincassal, miért pont egy negyvenestől vagy egy 50-estől kellene eltiltani? Azért mert te nem szívesen gondolsz erre a jelenetre? Vagy mi más essszeru oka van ennek a diszkriminációnak?
19-es teljesen okésan látja. Nem az a gusztustalan ha egy 40+ faszi szexszel egy 15 évessel, hanem az a visszás, hogy egyesek a koruk alapján bélyegeznek meg embereket, hovatovább "gusztustalannak" "perverznek" ítélik meg őket kizárólag az éveik száma alapján. A jog úgy ítéli meg, egy 14 éves személy dönthet a szexuális életéről. Szerintem ez rendben van.
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!