Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beleegyezési korhatár rendben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleegyezési korhatár rendben van?

Figyelt kérdés
Szerintetek rendben van az, hogy a beleegyezési korhatár az 15 év? Nincsenek ezzel a 15-18 év közötti lányok jobban kitéve 20+-os férfiaknak? Vagy teljesen oké ha egy 15 éves lányt befűz egy 30+ vagy 40+ férfi? Esetleg itt vannak olyan lányok akik megélték ezt, és tudnak mesélni, hogy számukra így utólag milyen volt egy ilyen kapcsolat.

2019. szept. 1. 12:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
A 14-15 éves anyák 100 éve sem voltak megszokottak. De a 15 éves lányok között már 30-40 éve is voltak fejlettebbek, akik igenis belekóstoltak a szexualitásba. A törvényes korhatár nem kötelez semmire, de ostobaság lenne bűnözőt csinálni az amúgy érett fiatalokból. A szexuális kapcsolat pedig nem jelent feltétlenül közösülést, a petting is annak számít!
2019. szept. 1. 14:34
 12/22 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ahogyan én látom itt mindenki azt mondja, hogy teljesen rendben ha egy 14 éves lányt egy 30+-os csávó megdönt.
2019. szept. 1. 19:38
 13/22 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem nem lenne oké, kedves kérdező.

A legtöbb 15 éves ha testileg érett is, pszichológiailag még nagyon formálódik fejlődik. A hormonok lehet hogy szexuális vágyat adnak, de felkészültséget a szexre nem. Én tuti lebeszélném a lányomat arról hogy életre szóló felelőtlen döntést hozzon. Értem ez alatt a nemi betegséget, lelki sérülés kockázatát, főleg egy 30+os fickóval való kapcsolat miatt.

Persze, hogy a törvény mit enged meg, az más kérdés.

2019. szept. 1. 19:51
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Törvényileg rendben van! Akár egy 50+ pasival is dughat! Etikailag kifogásolható! De az etika nem jogi kitétel!
2019. szept. 1. 19:51
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor te itt valamit nagyon rosszul látsz kérdező, mert itt senki nem írta azt, hogy ez okés lenne, max azt, hogy a törvény nem bünteti. Az 2 külön dolog
2019. szept. 1. 22:19
 16/22 anonim ***** válasza:
88%

Jogilag nincs különbség a 19 és a 39 éves között.

A lány választhat magának partnert, saját belátása szerint.

2019. szept. 1. 22:58
 17/22 anonim ***** válasza:
39%
Csak ebben a korban általában nem ő választ, kedves utolsó, hanem őt választják. Ez aztán annyira csiklandozza az egóját, hogy belemegy mindenbe.
2019. szept. 2. 13:39
 18/22 anonim ***** válasza:
86%

Miquel, ezzel nem értek egyet.

Lehet, hogy némelyiknek hízelgő, hogy tetszik a több, mint kétszer idősebb férfiaknak, de több az aki szerint ez undorító, fúj, stb.

Legyünk realisták, több tinilányra vágyó családapa van, mint fordítva.

2019. szept. 2. 14:06
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

12:

Nem értem ezt az age-izmust

Ha egy 15 éves lánynak nem árt szexelnie egy 20-onévessel, vagy harmincassal, miért pont egy negyvenestől vagy egy 50-estől kellene eltiltani? Azért mert te nem szívesen gondolsz erre a jelenetre? Vagy mi más essszeru oka van ennek a diszkriminációnak?

2020. szept. 19. 17:35
 20/22 anonim ***** válasza:
91%

19-es teljesen okésan látja. Nem az a gusztustalan ha egy 40+ faszi szexszel egy 15 évessel, hanem az a visszás, hogy egyesek a koruk alapján bélyegeznek meg embereket, hovatovább "gusztustalannak" "perverznek" ítélik meg őket kizárólag az éveik száma alapján. A jog úgy ítéli meg, egy 14 éves személy dönthet a szexuális életéről. Szerintem ez rendben van.

28L

2020. szept. 19. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!