Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gd628 kérdése:
Szerintetek minden idősebb férfit izgatnak a tinilányok? Vagy aki azt mondja nem, azt is lehet, csak szégyelli esetleg?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 00:44
41/121 anonim válasza:
Szerintem igen, nem az hogy tini lány hanem már fejletteb nőiesebb és fiatal, kortol függetlenül ha jó az alakja nyilván felizgatja, az más hogy inkább erkölcsileg nem helyes
42/121 kisördög1 válasza:
Minden pasit akinek még működik a hormonháztartása izgatnak a szexi csajok.
43/121 anonim válasza:
Engem is izgatnak 25 évesen, de csak ennyi
44/121 anonim válasza:
szerintem midnen pasit izgatnának,az más kérdés,hogy nehéz összehozni és nyilvan nem kapcsolatra.de senki nem tudna nemet mondani egy csinos tininek,ha levenne a bugyiját,hogy kinyalja.Akar ugyis,hogy nem kap viszonzast.maga az elvezet,hogy nyalhatod.en igy vagyok vele
45/121 anonim válasza:
Igen nagyon izgatnak! De kinyalnam a punciját
46/121 anonim válasza:
Igen sajna nagyon izgato tud lenni és kipróbalnám vele!
47/121 anonim válasza:
Igen.A vén banya semmire se jó már,csak itt fáj,meg ott fáj,mikor be akarom zavarni a macit nekije.
Józsibácsi78
48/121 anonim válasza:
Talán külsőre csak-csak,de amikor kinyitják a szájukat,akkor elmegy a kedvem.
Általában nagyon gyermekként gondolkodnak és ez nekem szexuálisan se vonzó.
49/121 anonim válasza:
Szerintem a legtöbbjüket izgatja, hogy tini lánnyal legye,. Én 15 évesen vissza is éltem vele.
50/121 anonim válasza:
Ki az akit nem izgatnak a tini lányok? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!