Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minden idősebb férfit izgatnak a tinilányok? Vagy aki azt mondja nem, azt is lehet, csak szégyelli esetleg?
10-es voltam, természetesen csak 18-24 évesekre érettem, az alatt semmiképp. (nem csak a törvények miatt).
Ez alatt még nagyon gyerek!
nem, engem nem izgatnak a tini lányok. Tapasztalatlan koromban izgattak, mert szépek, feszesek, de ahogy jött a tapasztalat, egyre jobban a minőségi szex fogott meg és a legminőségibb szexet akkor éltem át, ha már egy kicsit felnőttebb, érettebb nőkkel voltam. Egy idő után már automatikusan arra gerjedsz, hogy milyen élményeid vannak. Szóval 10-ből 9-szer egy 30 éves szexéhes felnőtt nőt választanék, aki tudja, hogy mit szeret és hogyan szereti, mint egy 18 éves fiatal husit, aki persze belead mindent, hogy felnőttnek tűnjön, de sugárzik a tapasztalatlanság és a lazaság belőle.
33F
Engem is izgatnak, de jelenleg nincs ilyen párom :(
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!