Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai tinilányok nagy része (14-18 év) általában idősebb férfival jár (20+ éves korosztály)?
És a másik oldalon ez miért nem figyelhető meg?
(A hasonló korü fiúkról kevésbé lehet hallani, hogy 20+ éves nőkkel járnak)
Erre az érettség az ok, a fiúk még sztem 20 évesen is éretlenek. A lányok már 16 évesen "érettek" sőt még naívak is. Az a 20+-os aki 14-16 év közöttivel jár az sztem már nem normális, meg béna és nem tud 18-20 évest össze szedni, mert azok már nem naívak.
21/F
Nos,vázolom a saját nézőpontomat.
Ugye,az van,hogy a lányok hamarabb érnek mint a fiúk.
Na már most,a lánykák elhiszik,hogy ők meglettek 14-15 évesek és akkor már nagyon érettek,övék a világ és úgy gondolják,hogy nyilván érettebb pali kell nekik,csak azt felejtik el,hogy a 20 éves palik fele aki képtelen volt megszerezni egy szintén 20 év fölötti a nőt azok csak élvezni akarják az életet,azzal,hogy jól megrakják őket párszor meg ilyenek.
Tisztelet a kivételnek.
Ugyebár a lányok az idősebb palikra buknak mert érettebbek azok,de csodálkoznak,hogyha nem jön össze velük egy normálisabb emberke,mert van annyi esze,hogy nem áll le egy tizenévessel és a lánykák mivel vakok nem veszik észre a velük egy idős fiúkat,akik érettebbek a kortársaiknál.
Ezek a 18 év alatti fiúk inkább csendesebbek és visszahúzódóak,na már most a lányok fel sem figyelnek ezekre a fiúkra,szóval ne sopánkodjatok csajok,ha nem találtok normális fiút,tudjátok,nem csak arra kell rámenni akinek a legnagyobb a szája:)
16/F
Lányként én igenis tudom mondani hogy én szeretem ha a pasim idősebb nálam. De nem egekbeszökően. +2-5 év nekem még simán jó több már necces..
15L
Szerintem ez csak akkor van, ha a srác egy jobb életvitelt tud felvillantani a csajnak annál, mint amit a csaj szülei biztosítanak. Ez többnyire pénz függő, de nem feltétlenül. Úgyhogy ez nem kor függő szerintem, hanem életvitel-és élménybiztosítás (leginkább pénz).
A kisfiúknál ez miért nem jelentkezik? Mert kevésbé kezd ki egy idősebb csaj egy fiatalabb sráccal. Ráadásul a kisfiúkban azért benne van, hogy nem feltétlenül természetes az, hogy egy idegen nő finanszíroz nekem mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!