Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gd628 kérdése:
Szerintetek minden idősebb férfit izgatnak a tinilányok? Vagy aki azt mondja nem, azt is lehet, csak szégyelli esetleg?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 00:44
71/123 anonim válasza:
Igen, izgatnak, de nem kezdenék kapcsolatot egy 14 éves lánnyal.
40/F
74/123 anonim válasza:
Igen izgat mert olyan szépek szexi,kívánatosak ...!
Álmodozni csak szabad tán!!
75/123 anonim válasza:
Szégyellem fiam,de szoktam mutatni nekik ezt azt.
Gyulabacsi78 a sekrestyés
76/123 anonim válasza:
Férfi vagyok és azt mondom, igen, mindenkit!!
77/123 anonim válasza:
33 éves nő vagyok.16 évesen 30+-os férfiakra vágytam majd lett is egy pár,akik megtanítottak mindenre A-tól Z-ig de olyan szinten megundorodtam a tőlem idősebb korosztálytól,hogy többet nem kezdtem ki idősebb pasival.17 évesen nálam jóval fiatalabb fiúkák érdekeltek akikkel megoszthattam a saját tapasztalataimat akik Istennőként tekintettek rám 😂 hát imádtam őket,de beleuntam a tanításba (természetesen mindig óvszerrel ami miatt folyton ment a rinya,hogy de nem betegek,nem leszek terhes de aki szexet akart annak fel kellett húzni a kesztyűt, soha nem voltam irígy ) 18 évesen már inkább a saját korosztályom vonzott az osztály/évfolyamtársaim.Akkor jött a jelenlegi férjem.6 hónap különbség van köztünk.Nekem soha nem fáj a fejem neki többször fáj valamilye.Nem panaszkodhat és én sem.Azóta próbálkoztak fiatalabb fiúk nálam,akiket láttam felnőni...hát soha ne mondd hogy soha de jelenleg úgy állok a fiatalokhoz hogy a gyermekeim is lehetnének meg amúgy is csak pár év különbség van köztük és a gyermekem között így borzasztóan visszatetszik az egész.Lehet hogy majd pár év múlva ha férjem nem úgy alkot az ágyban akkor megváltozik a hozzáállásom de jelenleg nem izgatnak...
78/123 anonim válasza:
Engem a gyereklányok nem mozgatnak meg!
Csak annyit látok meg benne hogy milyen nagylány "Hölgy" lesz valamikor. De szexuális vágyam csak a nőnek kinéző korban is felnőtt nők érdekelnek. Persze azért volt hogy régebben, amikor még én is fiatalabb voltam, a csipkelődés szintjéig elmentem egy kislánnyal, de ez inkább az ártatlan kategóriába tartozik. De megnézni, hogyha csinos egy tinilány, még nem bűn.
79/123 anonim válasza:
Szégyen vagy nem, de engem igenis izgatnak! Némelyik nagyon szép, fejlett, kívánatos! Főleg ha még rá is játszik!
80/123 anonim válasza:
Hajaj
Biztosan.
Némelyik kis tini csajnak már kb 14 èvesen olyan alakja van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!