Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kivertem a legjobb baratomnak, mert adott cserebe valamit akkor mar bi vagyok, vagy meleg? ?
hát... én elgondolkodnék azon, ha felajánlana bárki valami komolyabb dolgot, ha cserébe megdughatja a seggemet
persze, olyan dologra gondolok, amire szükségem volna
duplán járok jól
kapok egy olyan dolgot amire szükségem van
és kipróbálom az anál szexet passzív szerepben, amire annyi ideje gondolok, de bátorságom sose volt rá
jó, mondjuk fura lenne, hogy áll mögöttem egy pasi és tömi a seggemet, de ha azt élveztem, hogy megujjaztam magam, akkor szerintem ez sem lenne sokkal másabb :)
134
pl, bár sántít kicsit, de igen. lényeg h egy ilyen kis hülyeség nem tesz meleggé snekit. akkor enny ierővel hány olyan osztályról tudok, köztük a mienket is, ahol suli után jártunk rendszeresen egyikünkhoz és közösen kivertük. aztán néha egymésnak is ... és mégse lett senki homo. azóta családapák, sztem rég elfelejtették h valaha is műveltek iylesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!