Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha kivertem a legjobb baratomn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kivertem a legjobb baratomnak, mert adott cserebe valamit akkor mar bi vagyok, vagy meleg? ?

Figyelt kérdés
(fiuk vagyunk mindketten) erdekelne hogy ki mit gondol erröl. Van baratnöm egyebkent es szeretem is.
2021. jún. 19. 20:03
 111/137 anonim ***** válasza:
69%

de miért csalta volna meg? lenyomta neki férfiasan, ahogy kell, szal inkább volt az egy kemény szivatás, mint szex ...

de tényeg akik ilyeneket írnak, soha nem voltak egyetlen nyári táborban se pl? egyszer egy nagyobb nekem is úgy lenyomta büntetésből az öltözőben h majd meghaltam, mégse lett homó, na meg én se.

komolyan eszméletlen kockafejek egyesek ...

2021. nov. 5. 17:09
 112/137 anonim ***** válasza:
0%
A “világ többi része” egy beteg deviáns kisebbség csupán….
2021. nov. 5. 18:07
 113/137 anonim ***** válasza:
83%

ettöl meg nem leszel meleg szerintem. mit adott cserebe?

en is szeretnek egyszer egy ilyen baratot :D

2021. nov. 5. 18:46
 114/137 Godaime ***** válasza:
80%

111/

Most komolyan téged megerőszakoltak és így reagálsz rá? =D Ha pedig élvezted akkor nem vagy hetero, aki megerőszakolt meg aztán pláne nem az. Már ha egyáltalán igaz ez a sztori.

2021. nov. 5. 20:18
 115/137 anonim ***** válasza:
15%
hát annyira nem élveztem, inkább majdnem megfulladtam ... na de azt akarta ugye. dehogynem volt heteró, hihetetlen miért akarod mindenkire rásütni h meleg. ő csak a kisebbeket büntette így az egyesületben, de senki nem vette buzulásnak, csak egy nagy leckének.
2021. nov. 6. 01:26
 116/137 Godaime ***** válasza:
67%
Nagyon beteg az agyad barátom. Normális emberek nem csinálnak ilyent. Szerintem ideje lenne elmenned pszichológushoz.
2021. nov. 6. 09:28
 117/137 anonim ***** válasza:
15%
pedig, pedig ... sztem a legtöbb sportegyesületben ez megy. elég ha elfoglaltam egy nagyobb helyét, már jött is a büntetés. de ahogy írtam, senki se vette ezt még csak szexnek se.
2021. nov. 7. 11:12
 118/137 anonim ***** válasza:
76%
#117 Igen, sportolóknál sokszor történnek jó dolgok.
2021. nov. 7. 16:02
 119/137 anonim ***** válasza:
69%

118

de még az se kell hozzá. hát volt amikor bátyámmal meg haverjával mentünk el sátrazni, engem is vitt magával, aztán szted a haverja nem nyomta le mikor a bátyám haza ugrott pár órára? na mindegy, csak csodálkozok h sokan hol élnek, hát ezek mindennapos dolgok főleg tizenévesen.

2021. nov. 8. 16:07
 120/137 Godaime ***** válasza:
100%
Nem mindennapos dolgok, de mindegy, higgy amit akarsz ha ez esik jól neked. Aki hetero az hetero, nem fogja a farkát más faszi seggébe feldugni ( vagy engedni hogy feldugják neki ).
2021. nov. 8. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!