Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak között nincs igaz barátság? Az új barátomnak van három "legjobb" barátja. Hát ezek a srácok titokban mind rám mozdultak... 18/l
Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 18:48
1/17 anonim válasza:
Az emberek szemében csak az a nő foglalt, akin fekszenek. Deal with it.
2/17 anonim válasza:
Van barátság... Mármint értelmes férfiak között.
Nekem is van olyan gyermekkori barátom akivel eszünkbe sem jutna a másik nőjére mozdulni...
Ez csak a gátlástalan kö*ögöknél divat és nem is barát az ilyen aki rámozdul a barát nőjére
3/17 anonim válasza:
Ismerős. Nálam is volt ilyen eset sajnos :/
4/17 Lazy Lover válasza:
Ha nőről van szó nincs barátság
5/17 anonim válasza:
Pénzben és nőben nincs barátság.
Eddig tartott ...
6/17 anonim válasza:
Mit jelent neked a rádmozdulás?
Flört, megjegyzések, vagy mi?
7/17 anonim válasza:
A valódi férfiak között van barátság! De a korodbeli pasik között (tisztelet a kevés kivételnek) ez a fogalom, és a velejáró szokások meglehetősen ismeretlenek!
8/17 anonim válasza:
Az én barátom két legjobb barátja is rám mozdult :(
9/17 anonim válasza:
El kell mondani a barátodnak.
Ne titkold semmiképpen!
F
10/17 SzabadMakkalSzépAzÉlet válasza:
Ez IQ kérdése.
Én sose mozdulnék rá a barátaim partnereire. Még az exeikre se.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!