Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, ti hány napig, meddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti hány napig, meddig bírjátok orgazmus nélkül?

Figyelt kérdés

Ismerek olyan lányt, akinek nincs kapcsolata, és állítása szerint sose masztizik. Nehezen akarom elhinni.

Hogy vagytok ezzel?

ma 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

7-8 hét volt a leghosszabb.

Most hetente 1x van.

ma 10:34
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Én is ismerek ilyen csajokat. Elég szomorú és lehangoló egyeseknek mennyi gátlása van a szexel és maszturbálással kapcsolatban. Az pedig még szomorúbb, hogy ezek a gátlások sokszor látszólag az igény teljes hiányát okozzák és ezt az adott személy még magának sem szokta bevallani. Igen, vannak lányok, akik nem maszturbálnak és elvannak a 2 heti 1x szexszel. Ami az idők során csak egyre kevessbb lesz... Kutatni kéne, hogy miért van ez, mert szerintem ez nem egészséges. Mindenki más, persze, de szerintem ez abnormális és elég sok férfi szenved tőle elfáradt, megunt házasságokban. És az nem kifogás, hogy a "férfiak azt hiszik, csak róluk szól a szex és csak magukra figyelnek" ezért nincs kedvük a nőknek. Azért nem igaz, mert egy igény nem így működik...
ma 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Magamnak nem szeretek orgazmust okozni, mert nem olyan kielégítő, mint barátommal. Csak két hetente találkozunk, mert távkapcsolatban vagyunk és ezalatt a két hét alatt nem igénykem magamnak csinálni vagy maximum 1x. De mikor találkozunk, akkor abban a 3 napban minden nap szexszelünk többször is és akkor igénylem az orgazmusokat.
ma 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Kutatják... de igen, egy igény általában alakítható. Ha sokszor ettél rosszul elkészített makarónit, akkor azt fogod mondani, nem szereted a makarónit, inkább nem kérsz. Ha soha nem láttál, kóstoltál rizst, akkor nem jut eszedbe, hogy kéne rizst enni.

Szegény szenvedő férfiak meg... jó ég, nem sok energia utánaolvasni, ha durr bele, csak bedugják a lányba szárazon, akkor az a lánynak kellemetlen. De miért is ne, esetleg megkérdeznék a lánytól, hogy mit érez, mi kellemes neki. Azt hetero félisten teremtéskoronái sosem teszik, mert jujj, érzésekről kell beszélni. Tisztelet a kivételnek persze.

Alapvetően ciklusonként van egy fűtöttebb időszakom, de ez nem jelenti, hogy mindig van is kedvem magamhoz nyúlni akkor. Mert munka, stressz, aktuális kapcsolat, időjárás. Nem beszélve arról, hogy orgazmusigény szerintem így nem létezik feltétlen, csak nyilván, ha magadnak csinálod, akkor az a legjobb része. Ha kettesben vagytok, akkor maga az együttlét is felér az élménnyel, és az orgazmus már csak a koronája.

Szóval változó. Mostani páromtól elég sok törődést kapok, és gyakran van, hogy megkívánom akkor is, ha éppen nem vagyunk egy térben. De volt rossz kapcsolatom rossz szexszel, és ott volt, hogy a maszti is kimaradt. Illetve, amikor egyedül voltam, sem pörögtem annyira ilyen gondolatokon. Egyszerűen nincs előtérben. Olyankor 1-2 hónap is eltelik orgazmus nélkül.

ma 11:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Érdekes téma ez, köszi a válaszokat. Egy nő máshogy működik ebben a dologban, mint egy férfi.
ma 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Ameddig akarnám, de eszem ágában sincs megvonni magamtól a jót :)
ma 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!