Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostizók, volt már veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostizók, volt már veletek olyan, hogy inkább leléptetek, amikor megláttátok a lányt?

Figyelt kérdés

Agyonretusált képekkel hirdetett a nő, ugye kb minden prosti vagy így, vagy arc nélkül hirdet szinte, ismerős a szitu. De amikor ajtót nyitott... huhh.. mint egy bányarém. A bekamuzott 29 inkább 40, egyből ott is hagytam.

Szerintetek ilyen esetben érdemes negatív kritikát írni? Mert azért átverve érezheti magát az ember.

ma 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor sarkon kell fordulni és eljönni! A k.rva lehet kiabál, hepciáskodik, de a lépcsőházba nem fog utánad rohanni.

S nyugodtan írj róla negatív kritikát ilyenkor - ezért vannak a beszámolók.

ma 09:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hiába írsz, már az a divat hogy töröltetik, mivel nem volt randi...

Távoztam már ajtóból én is. Hülyének ne nézzenek már

ma 10:08
 3/9 anonim válasza:
100%
Leléptem mert ocsmány ronda volt és büdös volt bent
ma 10:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Így még szerencsére nem jártam.

De olyan már volt, hogy egy órára fizettem be több élvezéssel, de az első orál után inkább eljöttem. De legalább nem kielégületlenül.

ma 10:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Nálam is az első eset volt. Nyilván számít rá az ember, hogy úgyse fedi a valóságot, amit a neten látsz, de ez konkrétan brutál átb.szás kategória lett volna. Amikor kinyitotta az ajtót, olyan feje volt mint az apácának a horrorfilmből :D
ma 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#5 az RL-en lehet jelenteni is a hirdetőt, ha nem az van a képen mint aki ajtót nyitott!

Az amúgy is általános, hogy a képen 2-3 ponttal jobban néz ki mint élőben (főleg a műtermi fotóknál), de ha full kamu akkor hagyd ott, írj értékelést és jelentsd az RL-nek!

ma 12:10
 7/9 A kérdező kommentje:
EZt úgy képzeld el, hogy a képeken egy 10/6os csaj, átlag szomszédlányként hirdetve. Odamész, és egy 10/3.5 nyit ajtót. Még várok pár napot az értékelésig, mert tegnap történt, nincs kedvem hozzá, hogy a számomat közzétegye vagy valami hasonló, mert kb aznap reggel az első lehettem volna.
ma 12:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#7 nem teszi közzé a számodat nyugi. Amúgy meg ne a saját számodról hívd, hanem használni a k.rvázáshoz egy dobós kártyát.
ma 12:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak bevált, sok jó értékeléssel bíró hirdetőhöz menj, a kísérletezést hagyd meg másoknak...
ma 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!