Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy reagáltatok mikor megláttátok a pasitokat "úgy"?
Figyelt kérdés
Ez volt az első alkalom amikor úgy láttam a pasimat, és szerintem a reakcióm sértő volt számára. A helyzet az hogy nincs neki túl nagy és amikor megláttam, hát hogy is mondjam, valami olyat mondtam hogy " na hello, kis kukac". Ő volt az első, de azért én is tudom hogy mi számít kicsinek vagy nagynak és amikor ez kicsúszott, kb 1 percre rá, már le is lankadt szegénynek.dec. 10. 17:36
2/19 NemFogodKitalálni válasza:
Nem csodálom, hogy lelankad tőled ezek után.
Én hogyan reagáltam? Imádtam nézni, simogatni a meztelen testét, a farkát pedig egyszerűen imádtam attól független, hogy mekkora. Arra vártam, hogy végre tegye már be.
3/19 A kérdező kommentje:
Fujj.
dec. 10. 17:38
4/19 anonim válasza:
Nagyon szanalmas vagy hogy igy megserted a pasid.
Szerintem nem is szereted igazan.
En a helyebe tuti dobtalak volna.
5/19 anonim válasza:
Az a baj hogy te vagy a fujj kerdezö de nagyon.
En is kibsztalak volna.s
7/19 anonim válasza:
Hány éves vagy te 12??? 😂
Ha nem dob ki ezek után, örülhetsz ha feláll rád neki még egyszer...
8/19 anonim válasza:
Ne etessétek a trollt, nyilván egy pasi a kérdező, aki hergelni akar.
9/19 anonim válasza:
Én férfi létemre nem értem, hogy olyan soknak van manapság annyira kicsi,hogy itt minden második kérdés csak arról szól? Én se kicsinyelltem a feleségem melleit pláne hangosan nem. Azt gondoltam, de legalább a bimbói jók rajta. Ezt később mondtam is, de semmi negatívat ne mondj a párodnak, ha nem akarod elrontani a kapcsolatotokat. Inkább azt modtad volna, hogy milyen jól áll, mennyire tettre kész, vagy milyen szép egyenes.
10/19 anonim válasza:
Én ott helyben mondtam volna hogy cső mehetsz is keresni egy nagyobb f*szt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!