Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek a pasijuknak 12-13 cm körüli pénisze van, hogyan reagáltatok (mit gondoltatok), amikor először megláttátok és mennyire vált be?
Azt, hogy tökéletes. Komolyan.
12-13 cm-es pénisz ideális. Legalábbis számomra. Csak annak kicsi, akinek barlangja van. :D
3
Én 153 cm,vékony testalkatu vagyok.
15 centi már fájt.
Mondjuk keskeny a csípőm ha ez számít. Bár nem hiszem.
Mi az,hogy bevált!? Nem egy használati tárgy! Egyrészt,aki szereti a párját,elfogadja! Másrészt,tökéletes méret.Akit nem tud kielégíteni,ott a pasival van a gond.
Nem úgy ismerkedik senki (szerintem)! -hogy " Helló! Mekkora a szerszám? " de a 16 feletti nem a zsánerem. A 16 is határeset. 12-14 az ideális!!
Én két ilyet tudok ismerőstől.
Egyik lány barátom mesélte, hogy összejött egy kaland pasival egy pár éjszakára és habár a pasi baráti körben nem titkolta (sőt felvágott vele), hogy kicsi a farka, de minden másban nagyon jó, a csaj amikor lefeküdt vele, akkor tényleg megjegyezte, hogy ez tényleg kicsi. A pasi ügyes volt, de kicsi volt.
Másik lány ismerősöm hasonlóan egy idősebb pasival flörtölgetett és mikor odajutottak egy közös borozás után, hogy letépik magukról a ruhát, akkor nagyon meglepődött, hogy milyen kicsi volt. Tippre 12-nek saccolta volna. Ott is ügyes volt a pasi, de azért egy átlagos méretre vágynának a csajok.
Én kifejezetten örültem neki. Az első szex Isteni volt imádtam. Végre élveztem én is a szexet
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!