Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, történt olyan, hogy akaratán kívül megláttatok meztelen fiút?
Figyelt kérdés
Kellemetlen volt vagy örültetek neki? :)2017. jún. 20. 09:51
1/8 anonim válasza:
Én csak "áldozat" (meztelen férfi) voltam. De nem hiszem hogy kellemetlenül érezte magát a csaj lakótársam, elmosolyodott és annyit mondott, hogy "Mondtam, hogy látni fogom a f***odat" 26/F
2/8 anonim válasza:
Ne akard magad mutogatni,próbáld meg kevésbé szokatlan módon felhívni magadra a figyelmet.
3/8 anonim válasza:
Lakotarsam láttam meg amikor veletlenul leesett neki a torolkozo a konyhában miközben főzött eleg kellemetlen volt de kiváncsi voltam a mérete így nem is volt annyira gond :D
5/8 anonim válasza:
3# as lankadtan nem mérvadó a méret mert lehet csak alig lesz nagyobb 10-20% al de lehet 2-3 x ára is megnőhet
szoval nem igen sikerült lemérned szemmel
sajna a farkak ijenek
6/8 anonim válasza:
nekem pl 18 cm éd 47 mm vadtag de szörfözéskor jol összemegy kb 7 centire is meg vastagságra is kb 2,5 centi
de ha megnő akkor kemény szép darab
pedig átlagos méret
8/8 anonim válasza:
A pasimmal és a haverjaival öten voltunk egy apartmanban nyaraláskor és nem szégyenlősködtek. Nem nagyon érdelekelt, nem vagyok kíváncsi idegenek farkára, hacsak nem extra jó pasik, főleg a barátom 120 kilós haverjáéra nem.
Nem volt kellemetlen, csak megjegyeztem, hogy érzékeny lelki világú nők is vannak ám a helyiségben, szóval legközelebb kíméljenek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!