Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mikor először megláttátok a párotokat meztelen mennyire néztétek kritikus szemmel, mennyire zavartak a kisebb hibák?
? Semennyire. Nem fedeztem fel hibát, de nem is kerestem.
Ha szeretsz valakit, nem vizslatod, vizsgálgatod, mint egy tárgyat.
Hmm nagyítóval mentem végig a testén és ha volt valami hiba akkor lapát.
Nem figyelem mert senki sem lehet tökéletes és nem is igazán érdekelnek a hibák nekem is vannak sajnos
Nem néztem abszolút kritikus szemmel. Ilyenkor az ember nem a hibákkal foglalkozik, hanem a két cicivel, a popsival... és a többivel.
Ha jól emlékszem, akkor ránéztem és egyből belemarkoltam a seggébe. Utána pedig jött a többi. Ejj de régen is volt.
Mint láthatod, a kisebb hibák nem érdekelnek minket.
Viszont ez a "jaj, mi lesz velem, nem tetszem magamnak, de változtatni már derogál, csak panaszkodok és akadékoskodok folyton"-hozzáállás iszonyat irritáló és kiábrándító, szóval ne juss el odáig. Ha valami nem tetszik magadon, változtass, ha nem akarsz/tudsz rajta változtatni, akkor meg ne rinyálj miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!