Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, előfordult, hogy meglestek (megláttak) benneteket vetkőzés közben? Hogy történt, s hogyan reagáltatok?
Élvezem, ha néznek...
Előfordult, hogy itt-ott hagytam, hogy megnézzenek.
Strand, kollégium, előző lakás szemközti házban lakó(k) (égve hagytam a lámpát és nem húztam le a rolót)...
Az utóbbinak hála lett egy féléves ütős szexkapcsolatom.
Még gimiben voltunk egyszer osztálykiránduláson táborban, ahol ilyen nagy közös zuhanyzó volt külön a fiúknak, külön a lányoknak, hát ugye nyilván mi fiúk felkapaszkodtunk a női zuhanyzó ablakaira és kukkoltuk a csajokat.
Persze észrevettek, a többségük beijedt rögtön, káromkodott, maga elé kapott valamit, kirohant, de volt 2 csaj, aki csak nevetett, meg még direkt húzták az agyunkat, elkezdték magukat/egymást simogatni a zuhany alatt, jó műsor volt, főleg hogy nagyon jó testű csajok voltak :D
(Kár, hogy jött az osztályfőnök, és vége lett gyorsan a show-nak ://)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!