Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anyukák,apukák!Történt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák,apukák!Történt már olyan,hogy véletlenül megláttátok ahogy maszturbál a fiatok,lányotok?Hogy reagáltátok le a dolgokat?

Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
1%
Igen és eléggé kiakadtam. 1hét szobafogságot kapott.
2022. febr. 27. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért kapott szobafogságot?
2022. febr. 27. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Én nem vagyok apuka de engem meg gyerek kent anyukám rajta kapott de semmi nem volt belőle nagyon kedvesen kezelte a helyzetet:)
2022. febr. 27. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
"Miért kapott szobafogságot?" Azért, hogy hátha kialakul emaitt valamilyen gátlás benne. 1-es, "remélem" idéztél neki a bibliából is, meg vagy 10 miatyánkot elmondattál vele miután végzett a 20 üdvözléggyel.
2022. febr. 27. 21:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, véletlenül rányitottam. Ledöbbentem, és elnézést kértem, majd kimentem.
2022. febr. 27. 22:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Fordított a szitu, "kaptak" már rajta, annyi volt a reflexió legközelebb zárd be az ajtót fiam (apám is volt tini, pontosan tudja hogy megy ez ebben a korban).
2022. febr. 27. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Fordított helyzet, lány vagyok, szüleim nyitottak rám. Vagy elnézést kértek és kimentek, vagy úgy kezelték mintha nem történt volna semmi. Nem volt egy titkos dolog hogy maszturbálok amit különösebben rejtegetni vagy szégyellni kéne.
2022. febr. 27. 22:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Rám anyum nyitott egyszer semmi gáz nem volt inkább bátorìtott. Meg néha ha az agyára mentem kérdezte hogy nem e "puncizok" inkább. :DD
2022. febr. 28. 00:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Normális szülőt ez nem érdekli. Tőlem egyszer kérdezte apám,hogy csinálom e? Mondtam,hogy igen,aztán soha többet szóba sem került. Ezután ha mondjuk rajtakap sem szégyelltem volna magam,de őt sem érdekelte volna.
2022. febr. 28. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!