Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ijedtetek már meg pénisztől? Mármint úgy gondolom, hogy amikor oda került volna a sor és megláttátok olyan nagy volt vagy kicsi volt vagy csúnya volt vagy büdös volt, hogy inkább hanyagoltátok az egészet.
Hát 2 alkalom volt és pont a 2 véglet.
Az egyik az szó szerint egy mikropénisz, volt egy olyan srácnak akiről az nem gondoltam volna, magas volt és izmos, látszott hogy zavarban volt és próbálta halogatni, de csak le vettem a nadrágját, aztán akkor láttam még hogy szó szerint mikro pénisze van kB 3 vagy 4 cm először nagyon meglepődtem aztán egyszerűen kitör belőlem a nevetés, nem akartam még a tani és bocsánatot is kértem miatta de akkor volt neki kB kisöcsének 2 3 éves korában...
Nem akartam negbantani de nem bírtam ki hogy ne nevessen el magam...
A másik esetben amikor nagyon meglepődtem az az volt hogy egy teljesen átlagos srác, aki talán még vékonyabb és alacsonyabb is az átlagnál, előjátéknal bél nyúltam a nadrágjába és azt hittem az alkarját fogtam meg aztan mikor elővette akkor szembesültem vele hogy akkor van neki mint egy lónak... KB 24 25 cm amikor negláttál rendesen elfehéredtem...
Hát attól a pénisz től megijedtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!