Szerintetek az ciki hogy 20 évesen meg egyetlen barátnőm se volt?
Kedves Kérdező! Nem ciki. Én azt javasom neked, hogy a rosszindulatú válaszokat ne vedd fel, mert úgy látom így is kevés az önbizlmad. Barátkozz. Abból hogy sokat beszélgeszt az emberekkel, ki tudod őket ismerni, és rövid idő alatt ki tudod deríteni ki az akivel érdemes komolyabb dolgot tervezni,és semmi képpen ne ajtóstúl roncs a házba. Többszöri beszélgetésből sokminedent ki lehet deríteni: Van-e barátja, a pénzre utazik-e stb. A lényeg, hogy maradj mindig őszinte, és ne engedj közel magadhoz oyan embert, akivel koránt sem biztos, hogy több lesz mint barátság, mert akkor nagyot csalódhatsz, és az önbizalmadnak sem tenne jót.
Sok sikerélményt:)
Egy 20 éves lány.
Az érzelmes az érzékeny emberek egy kicsit fejlettebb ember faj! Az érzelmi skála minden fokozatát képesek
érezni és kimutatni, míg egy érzéketlen tuskó a másik embereket csak megbántani tudja,miközben a saját lelkét
is leépíti.Míg az érzelmesnek pedig az egész lelke a szíve csordulásig tele van érzelmekkel. Érzelmekkel tanulni
is sokkal könnyebb mint azok nélkül. sokkal jobban lehet figyelni a dolgokra,sokkal precízebb munkát tudnak végezni.
És elhiheted nekem, hogy amikor a faj a világ a föld az emberiség kihalása lesz a fő tényező nem a fatökű,falábú,
falelkű jégcsap fogja megmenteni az embereket..Amúgy az érzékeny emberek sokkal jobban ki tudják tapintani a lényeget,
néha szavak nélkül is megértik a másikat,átlátnak az embereken, tisztelet tudóak,sosem lopnának csalnának hazudnának.
A zenéhez, az íráshoz nagy tehetségük van.És még a tánchoz is. És persze az érzelmes emberek jobban tudnak hatni más
emberek lelki világára is.Sajnos nagyon törékenyek lelki szinten az ilyen emberek.Bármivel bármikor meg lehet bántani,
de ez nem azt jelenti,hogy hiszti rohamot fog kapni,lehet hogy 4xen fogja vissza bántani az illetőt.De a lelkébe
egy világ omlik olyankor össze.Saját maga viselkedése és a másik bántása miatt is.
Hú, párkereső oldal is lehetne. Ennyi pasi és csaj egy véleményen. Am. én is ebben a cipőben járok. Egyszer majdnem megvolt, de csak majdnem. Szerintem nem gáz (és ezt nem azért mondom mert én is így vagyok), akkor gáz ha te gáznak érzed. Rajtam például segít egy kis alkohol (ez nem azt jelenti, hogy be kell b@szni mint egy albán szamár), olyankor kicsit oldottabb vagyok, és kimerek mondani ill. megmerek tenni olyat amit tisztán soha.
---
sdavid88 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!