Ciki az, hogy 24 éves vagyok, nincs barátnőm és még
szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Emiatt nem is merek szexuálisan közeledni nőkhöz mert félek a kudarctól. Biztos kinevetnének, én megalázottnak érezném magam és onnanstól kezdve szerintem még a mostani lelki állapotom is romlana.
de ha nem mész oda nőkhöz, akkor ez biztos nem is fog javulni. első körben fel kéne tornászni az önbizalmadat. pl. kezdj el sportolni valamit. ezenkivül, ha az utcán odamész egy lányhoz, hogy nagyon megtetszett, és elkéred a telszámát, és nem adja oda, akkor mi történik? semmi. soha többé nem fogsz vele találkozni, akkor meg mit érdekel, mit gondol rólad? ha meg odaadja, akkor meg pláne semmi rossz dolog nem történt. de ha nem is próbálkozol, tuti szűzen fogsz meghalni.
2008. aug. 27. 15:46
2/16 anonim válasza:
nem értem, miért ezzel a szűzen meghalós dologgal kell piszkálni valakit... nem tudom, a szűzesség nem gáz, az sem, hogy nem volt még senkid, de gondolom azt azért igényelnéd. itt arról kell megbizonyosodnod, hogy az zavar e, hogy még szűz vagy, tehát testileg érdekel a nő, vagy szeretni akarod, és viszontszeretve lenni.
2008. aug. 27. 15:48
3/16 anonim válasza:
Egy kicsit több önbizalmat.Biztos van sok lány akiknek tetszel csak neked kellene lépned.Menj oda hozzájuk vagy hogyha nem mertsz oda közeledni amikor baráti társaságban van akkor olyankor próbálj meg vele beszélgetni amikor egyedül van.
2008. aug. 27. 16:26
4/16 anonim válasza:
Különben nincs a homlokodra írva hogy jéé egy szűz, meg ha egyébként kijössz a többiekkel más téren és emelett rendesen ellátod a dolgod amit csinálsz akkor ez már csak egy apróság ami csak téged zavar. De ha elkezded akkor sokminden rájön a mostani állapotodra pl megtapasztalod hogy milyen szarháziak tudnak lenni a nők, meg hogy túl gyakran fály a fejük esténként, meg hogy komplett lélekbúvárként is nehéz jót tenni nekik és lehetsz akármilyen tökéletes előbb utóbb akkor is képesek mindenkire ráunni. meg a fogamzásgátlással kapcsolatos dolgok, a parázás a nem kívánt kölyökkel, meg mikor haverokkal mennél el a mindennapi nagyjelenet! Szóval hajrá mert sokat hagysz ki ha nem próbálod!
2008. aug. 27. 16:33
5/16 anonim válasza:
A szüzesség nem ciki, lány vagyok (24 éves) de ha egy szűz sráccal hozna össze a sors nem hogy kinevetném hanem örülnék neki. Egyébként meg ha nem mondod, szerintem észre sem vennék. Legyél bátrabb és merj kezdeményezni.
2008. aug. 27. 16:58
6/16 anonim válasza:
Ha meg ennyire zavar, akkor menj el egy fizetős nőhöz, valami nyugodt helyre, nem autóban, fizess ki egy órát, hogy ne kapkodjon, mondd meg, hogy szűz vagy (egy profi úgyis észreveszi), és kérd meg, hogy magyarázzon, mit hogy, hová. Valószínűleg nem sok esete volt még szűz fiúval, és tényleg sokat segít.
De az biztos, hogy utána a lányokkal is több lesz az önbizalmad, nemcsak a szexben, hanem a beszélgetésben is, mert nem feszélyez, hogy jaj mi lesz ha lefekszetek.
2008. aug. 27. 18:27
7/16 anonim válasza:
A kurvás hozzászólóval egyáltalán nem értek egyet. Sokkal cikibb dolog egy prostihoz menni mint egy kiszemelt lánynak bevallani hogy szűz vagy, mert miért nevetne ki? Nincs ebben semmi nevetséges, sőőőt mint írtam is előtte, én örülnék egy szűz fiúnak, legalább tudnám hogy nem fektette meg a fél várost:) Próbálj pozitívan gondolkodni, menj és ismerkedj lányokkal, ne szomorkodj emiatt meg ne depizz mert azt könnyű észrevenni és kinek kell egy olyan srác aki állandóan magán sajnálkozik?
2008. aug. 27. 18:43
8/16 anonim válasza:
Én 19 vagyok ugyanebben a helyzetben, én is köszönöm a válaszokat.am. a lényeg ( amit megtapasztaltam ezen a nyáron)hogy minnél többet kell lenni csajok társaságában, és lassan természetessé válik hogy lányokkal beszélgetsz, és akkor könnyebben megy a csajozás is.Tudom nehéz, de el kell kezdeni minnél többet eljárni haverokkal (lehetőleg ugy hogy csajok is legyenek)bulizni szórakozni, társaságokba járni, hogy minnél nagyobb esélyed ( eséllyünk!) legyen az ismerkedésre.És ami fontos hogy vedd lazán a dolgokat.
( azért irtam az esélyt többes számban mert én is ebben a helyzetben vagyok mint te.)Kitartás! csak szánt nekünk is 1 nőt az élet! nap mint nap látok az utcán tőlem 100X bénább palikat( pedig én se vagyok egy george clooney XD) nővel mászkálni,nekünk mért ne jöhetne össze?
2008. aug. 27. 18:45
9/16 anonim válasza:
EGyáltalán nem ciki, sőt....én 20 múltam és szűz vagyok, és nagyon jól érzem magam:) igaz bnőt már én is szeretnék. Valaki még 35-40 évesen is szűz. Majd megtalálod az igazit, csak légy laza, és add önmagad! sok sikert!
2008. aug. 27. 20:57
10/16 anonim válasza:
Ha prostihoz mész,lehet hogy rontasz a helyzeteden.Én sem ajánlom.Én is pont ennyi voltam.Szedd össze magad!AKI MER AZ NYER!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!