Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az ciki hogy 20...

Szerintetek az ciki hogy 20 évesen meg egyetlen barátnőm se volt?

Figyelt kérdés
Sőt még egy szájra pusziig sem jutottam el egy lánnyal sem! Se szájra puszi se csók se szex (még szűz vagyok) se párkapcsolat se semmi.
2010. jún. 12. 12:04
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
24%
lúúúúúúúúúúúúzzzzzzzzzzeeeeeeeeeerrrrrrrrrr
2010. jún. 20. 21:05
 42/55 A kérdező kommentje:

Hát 1-2 ember válasza olyan hogy még az élettől is elveszi az ember kedvét!:S Mi az istent keresnek itt az ilyen s*ggfejek azt nem értem!

Aki normális választ adott annak köszi.

2010. jún. 20. 21:08
 43/55 anonim ***** válasza:
42%
menj el kuvázni!!
2010. jún. 20. 21:09
 44/55 anonim ***** válasza:
24%
Figyelj már ide!!!!!!!!!!! A csajok a nagyszájú kötekedő,meg köpködö pasikat csipik!!!!!!! Mert sajnos az a tapasztalat hogy sajnos de a te féléd életfogytott kaptak a barátzónába!!!!!!!!! Sajnos ez az igazság!!!!!!!!!!!
2010. jún. 20. 21:11
 45/55 anonim ***** válasza:
92%

27-én leszek 21 éves még soha nem volt egyetlen barátnőm valahogy kimaradtak a lányok az életemböl. Egyébként jól eltudok beszélgetni velük meg minden de ha már szerelem meg a szex a téma akkor leblokkolok. És már ugy vagyok az egésszel nem érdekel.Legtöbb nő csak anyagiakra pályázik. Erröl szól ez a játék, kettöt dugunk elköltöm az x összegü pénzed utána megrugja a gyöppöt mint kur*va a flasztert és ott hagy.

Lehet irni a kritizáló meg a nincs igazad szöveget, ugy is tudom hogy ez lesz :D

2010. jún. 20. 21:29
 46/55 anonim ***** válasza:
94%

Csak tudnám miért kell a z ilyen srácokat lenézni azoknak akik úgy oda vannak magukkal!?:S

Egyszerűen az emberi társadalom ilyen és kész,leszarják v lenézik,kicsúfolják a másikat mert nem tucat egyén és vannak értékei,amit még nem tudott megmutatni másnak,és igen,az ilyen ember nincs elhasználódva ,sok tizen és huszon évesekkel ellentétben.Az ilyen emberekre külön oda kellene figyelni,mert hiába zárkózott,vki nem tehet a külsejéért ,hiába van olyan arca h mindjárt menten becsokizok,...(helyes)Az emberek a külső alapján mondanak véleményeket,csak tudnám h az ilyen emberek mi a fas*omból alkotnak véleményt,mert szívesen elbeszélgetnék az ilyenekkel!:S

Manapság a jót és az értékest alábecsülik.

Igen van a kérdezőben is hiba,a hamar feladás,a nem akarom mert már megaláztak.Nem szabad itt megragadni öregapám.Nem lehet!Ne hagyd,hogy az a mocsok amiket rád mondanak rád száradjon,épp ellenkezőleg,légy dumás és akaratos és kicsit rámenősebb!hajrá!Ezzel úgy se vesztesz semmit!Csak előre és sohasem hátra!Mert a múltban élni nem élet!

2010. jún. 20. 21:30
 47/55 anonim ***** válasza:

a 21:29-es vagyok [link]

Ennyire ilyesztő lennék hogy nincs barátnőm kiben van a hiba ?

2010. jún. 20. 21:34
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök rendben van veled minden,amúgy is akik már a kutyát szeretik,rossz ember nem lehet!!! Na és akkor ha már a mai világnál tartunk,talán senki sem emlékszik a kis herceg szavaira? "Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan, mert csak a lélek fényképeit lapozva s tanulmányozva tudod meg barátaidról azokat a dolgokat, amelyek tényleg lényegesek, s amelyek a legfontosabbak és legértékesebbek" Sziv teljeségéböl szól a száj,és mégegyszer mondom te elöttem szoló,te neked nagyon jó szived van,és béke uralkodik a lelkedben..
2010. jún. 20. 21:53
 49/55 anonim ***** válasza:
100%

21:29-nek.

Az előző hozzászóló gyakorlatilag mindent leírt. Amúgy szerintem sincs semmi baj a külsőddel.

Egyszer talán eljön a mi időnk is a Kérdezővel együtt. (Nekem se volt még semmi).

2010. jún. 21. 09:04
 50/55 anonim ***** válasza:
89%
21.29-nek:miért blokkolsz le,ezt nem értem.Kicsit több önbizalom,ha valamit rosszul csinálsz,biztos nem fognak érte kinevetni!Fel a fejjel,próbálkozz tovább,de legyél mindig jóidőben jó helyen!És ne menjen el a kedved semmitől se!Ha nagyon akarunk valamit,akkor a pozitiv gondolatok mágnesként vonzódnak hozzánk!Kitartás neked is meg a Kedves Kérdezőnek is!!!
2010. jún. 21. 15:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!