Szerintetek az ciki hogy 20 évesen meg egyetlen barátnőm se volt?
Hát 1-2 ember válasza olyan hogy még az élettől is elveszi az ember kedvét!:S Mi az istent keresnek itt az ilyen s*ggfejek azt nem értem!
Aki normális választ adott annak köszi.
27-én leszek 21 éves még soha nem volt egyetlen barátnőm valahogy kimaradtak a lányok az életemböl. Egyébként jól eltudok beszélgetni velük meg minden de ha már szerelem meg a szex a téma akkor leblokkolok. És már ugy vagyok az egésszel nem érdekel.Legtöbb nő csak anyagiakra pályázik. Erröl szól ez a játék, kettöt dugunk elköltöm az x összegü pénzed utána megrugja a gyöppöt mint kur*va a flasztert és ott hagy.
Lehet irni a kritizáló meg a nincs igazad szöveget, ugy is tudom hogy ez lesz :D
Csak tudnám miért kell a z ilyen srácokat lenézni azoknak akik úgy oda vannak magukkal!?:S
Egyszerűen az emberi társadalom ilyen és kész,leszarják v lenézik,kicsúfolják a másikat mert nem tucat egyén és vannak értékei,amit még nem tudott megmutatni másnak,és igen,az ilyen ember nincs elhasználódva ,sok tizen és huszon évesekkel ellentétben.Az ilyen emberekre külön oda kellene figyelni,mert hiába zárkózott,vki nem tehet a külsejéért ,hiába van olyan arca h mindjárt menten becsokizok,...(helyes)Az emberek a külső alapján mondanak véleményeket,csak tudnám h az ilyen emberek mi a fas*omból alkotnak véleményt,mert szívesen elbeszélgetnék az ilyenekkel!:S
Manapság a jót és az értékest alábecsülik.
Igen van a kérdezőben is hiba,a hamar feladás,a nem akarom mert már megaláztak.Nem szabad itt megragadni öregapám.Nem lehet!Ne hagyd,hogy az a mocsok amiket rád mondanak rád száradjon,épp ellenkezőleg,légy dumás és akaratos és kicsit rámenősebb!hajrá!Ezzel úgy se vesztesz semmit!Csak előre és sohasem hátra!Mert a múltban élni nem élet!
21:29-nek.
Az előző hozzászóló gyakorlatilag mindent leírt. Amúgy szerintem sincs semmi baj a külsőddel.
Egyszer talán eljön a mi időnk is a Kérdezővel együtt. (Nekem se volt még semmi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!