Az mennyire ciki, ha 22 évesen 16 éves barátnőm van és Ő már nem szűz, de én még igen?
A helyzet az, hogy sosem voltam egy Don Juan, vagyis mint kiderült csak magamról gondolom így, mert mióta nem vagyok olyan gátlásos és a csajok véleménye eljut a fülemig, másképp látom.
Lényeg, hogy szerelmes vagyok belé, viszonozza is az érzéseimet, de még nem feküdtünk le. 3 hete járunk, jövő hétre tervezzük, csak előtte folyton az lebeg, hogy bénázni fogok, meg frusztrál, hogy Ő fiatalabb és tapasztaltabb, igaz csak 2-vel jár előttem, de akkor is.
Másik ami talán az aggódásom alapja, a méretem. :s Eddig nem aggasztott, de most hogy közeleg az idő, érdekelne más vélemény is. Tehát 15 cm, de mértem már 16-ot is. :D
Ez átlagos??
Köszönöm előre is a normális emberek normális válaszát!
elírtam:
"..jövő hétre tervezzük, csak előttem folyton az lebeg.."
A szüzesség múló állapot... :P Ne aggódj sokat, hanem gyakorolj.
A 15-16 centi meg átlagos méret, szóval amiatt sem kell aggódni.
F/23
Egyszeri ember az étteremben a pincérnek:
- Van önöknél zsiráfhús?
- Evett már olyat?
- Nem.
- Akkor van.
Ez a kis vicc jutott eszembe.
Arra akartam célozni, hogy neked mint szűznek simán eladhatja magát "tapasztalt" nőnek, közben lehet hogy ugyanúgy szűz mint te, vagy ha volt is pasival, csak maszatolás volt. Kicsit odateszed magadat, egy-két alkalom után te leszel a király, csak ne parázz.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!