Szerintem nem ciki, fiatal vagy, Előtted az élet! Az inkább ciki, hogy én 12 évvel idősebb vagyok Nálad, és ugyanezt mondhatom el magamról. Na ez az őrült nagy gáz...
2010. jún. 12. 13:11
12/55 anonim válasza:
Nem. De próbálkozni azért kell, még ha nem is könnyű normális csajt találni. Mondjuk nekem megvan az okom, hogy miért nem ismerkedek...
Néhány kapcsolat meg olyan, hogy a semmivel is többre lehet menni.
Lényeg, hogy légy boldog egyedül és majd jön akinek kell(esz). ;)
19/l
2010. jún. 12. 13:39
13/55 anonim válasza:
Én 21 voltam. Tiszta amerika.
F
2010. jún. 12. 14:53
14/55 anonim válasza:
szerintem kicsit már gáz vagyis nem így fogalmaznék hanem inkább furcsa !
2010. jún. 12. 15:01
15/55 anonim válasza:
lehet h egy-két külső változtatás segítene,meg egy olyan tevékenység, amiben jó vagy és sikereid vannak.egyrészt önbizalmat ad, másrészt lehet róla mesélni a csajoknak, ők meg nem értenek hozzá, és tátott szájjal hallgathatják:)
az is lehet, h nem veszed észre a körülötted lévő lányok esetleges feléd küldött jeleit, és bejössz vkinek, de fel sem tűnik.
20/L
2010. jún. 12. 15:16
16/55 anonim válasza:
nekem sem volt még.... 19/F
2010. jún. 12. 16:36
17/55 anonim válasza:
nekem volt 11/L sztem húzz bele, első lépés Gép kikapcs
2010. jún. 12. 17:29
18/55 anonim válasza:
11 évesen barátnöd?! jol megy, kisiskolásként leszbiskedni.
2010. jún. 12. 22:59
19/55 anonim válasza:
én alapvetöen ugy hittem, hogy csak a nagyon szép és értelmes(ez nem azt jelenti hogy egyben okos is) embereknek lehet barátnőjük.habár rondának tartottam magam, mégis kaptam jeleket lányoktol (épp annyitól, amiböl már el lehetett volna indulnom, és ráadásul sosem csunya és vagy dagadt lányoktol) , csak sosem birtam megérteni, hogy ezeket én kapom személyesen, és nem más!kishitü voltam. 17 évesen szembesültem azzal, hogy még annál is rondább vagyok, mint elötte elképzeltem, aztán jött egy nagyon szép lány, aki már évek óta próbált felszedni és csak ugy ért célt, hogy nyiltan elmondta mit akar, mert a "jelekböl" nem értettem.vele csak rövid ideig voltam, de akkor SOKKAL nagyobb lett az önbizalmam (mondjuk már elsö találkozáskor ugy irt le, hogy én mindig is határozott voltam)
2010. jún. 12. 23:08
20/55 anonim válasza:
folytatom:
sokkal nagyobb lett az önbizalmam, de mivel külsöm nem ad ingyen belépöt dolgokba, meg olyan heylre kerültem , ahol nincsenek lányok, igy szépen lefulladtam, depresszios lettem, épitem lefelé magam, pszichologushoz járok, küszködök az iskolával és ISMÉT KISHITÜ vagyok.
jövö héten megyek két (ismételten nem csunya és vagy dagadt) lánnyal buliba.alig ismerem öket, de meghivtak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!