Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon ciki, hogy 18 évesen...

Nagyon ciki, hogy 18 évesen szűz vagyok és nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés

Haver is állandóan azzal nyaggat, hogy mekkora gáz h még nem volt barátnőm meg hogy már a csajok általában 14 évesen nem szűzek.

Tényleg ennyire gázos a dolog?

2009. aug. 9. 11:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%
Igen, nincs is értelme tovább élned így.
2009. aug. 9. 11:55
 2/14 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3569..

NEM CIKI!!! és szokjatok már le ezekről a kérdéeskről :@ ha aztmondod: 30 éves szűz pasi vagyok... Akkor igen. De 18 egyáltalán nem gáz.. az a gáz ha megkérdezed gáz e. pff

2009. aug. 9. 11:56
 3/14 anonim válasza:
45%
Igen. Ugyanis az ember átlag élettartama 20 év. Úgyhogy így jártál, mindjárt meghalsz, és lemaradtál mindenről. gyökér.....
2009. aug. 9. 11:57
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki. És ha ciki lenne, akkor mi van? Nyilván eddig sem azért nem veszítetted el, mert nem akartad, hanem nem volt rá lehetőséged barátnő hiányában és talán még Te sem érzed azt, hogy testi kapcsolatot szeretnél. Ne félj, Te sem fogod elkerülni a sorsodat, kinek előbb, kinek pedig később jön össze.
2009. aug. 9. 12:02
 5/14 anonim ***** válasza:
Pont az a gáz ha valaki 14 évesen már NEM szűz... Ne aggódj nem gáz egyálalán, a haverodra meg rá se ránts :) Ha Te így jól érzed magad akkor nincs semmi gond :))
2009. aug. 9. 12:37
 6/14 anonim válasza:
0%
a szűz nem annyira gáz, de hogy nem volt barátnőd az igencsak.
2009. aug. 9. 12:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Azt neked kell érezni, hogy akarsz-e dugni vagy sem?
2009. aug. 9. 13:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Villámgyorsan menj el egy qrvához, dugd meg, aztán költözz le a csatornába... Csak éjjel járj fel élelemért a kukákhoz.

Így nem lehet élni, nem élet ez, csak olyan vagy, mint egy paradicsom...:D

Nah, komolyra fordítva szerintem nem gáz, inkább tiszteletreméltó, hogy nem kamuzol olyanokat, hogy nem tudod kivel vesztetted el, mert be voltál b@szva, meg ilyenek.

Van egyéniséged, és nem hazudsz. Sokkal jobb, mint egy kamus tömeggyártmány kan.

-ReapeR-23/F

2009. aug. 9. 16:23
 9/14 anonim ***** válasza:
barátom most 22 évesen veszítette el velem, előtte 1 bnője volt. egyáltalán nem gáz!!! nem is értem az olyan embereket, akik ezt gáznak tartják...szánalmas...ha nekik az a nemgáz, h minden qvával összefekszenek, akkor gratulálni tudok hozzá. nem korfüggő hogy ki hány évesen veszíti el,a haverod meg ne tömje hülyeségekkel a fejed, te más vagy ilyen téren. majd ha ott lesz az ideje, akkor te se leszel szűz. a haverodnak meg jól szóljál be, nem ő mondja meg h meddig maradjon szűz az ember...
2009. aug. 9. 20:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Minden 18 éves szűz fiú élete értelmetlen és üres....

Te nem érzed, mekkor a hülyeséget kérdeztél? http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3569.. "Én azt mondtam, hogy az a társadalmi elvárás, hogy egy 18 éves lány már ne legyen szűz. És kérdezte, hogy ki fogalmazta meg ezt az elvárást. Mondtam, hogy mások. Ő meg annyit mondott, hogy másoknak meg mi vagyunk mások, és mi is megfogalmazhatunk elvárásokat. És amúgy sem úgy kell élni, ahogy mások elvárják, hanem úgy, ahogyan mi elvárjuk magunktól." [...] "Jelenleg úgy állok ehhez a kérdéshez, hogy nem szégyellem, mert nincs mit. Ez nem egy hiba, nem vagyok ettől defektes. De nem is vagyok rá büszke. Nem tartom magamat többre másnál, mert én még ártatlan vagyok. Így alakultak a dolgok. Mindenki magánügye, hogy szűz-e vagy sem. Ha valaki akarja, hát veszítse el 13 évesen. Mindenki szabadon lehet felelőtlen. Én nem mondom másnak, hogy milyen legyen, mit csináljon. De nekem más se mondja meg, hogy én mikor veszítsem el."

2009. aug. 9. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!