Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az ciki hogy 20...

Szerintetek az ciki hogy 20 évesen meg egyetlen barátnőm se volt?

Figyelt kérdés
Sőt még egy szájra pusziig sem jutottam el egy lánnyal sem! Se szájra puszi se csók se szex (még szűz vagyok) se párkapcsolat se semmi.
2010. jún. 12. 12:04
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
43%

Hááát..beszóltam volna, hogy ciki, és balf.asz vagy. Aztán eszembejutott, hogy 19 vagyok és nekem se volt még 2 hónapnál hosszabb kapcsolatom, de a 2 hónap is csak egyszer. Tehát, akkor lehet hogy beszólok, mert jólesik, és akkor ugyan úgy én is az vagyok. Inkább nem...de nem is sajnálkozom. Szex volt, barátnő nem. Minden nő qurva, nem jók semmire csak a dugásra, kapcsolatot nem akarnak, sötöbö sötöbö.

[bezárkózott a bunkerbe gránátokkal, és várja hogy betörje az ajtót a feminista kivégzőosztag]

2010. jún. 20. 14:12
 32/55 anonim ***** válasza:
73%
Egyetlen egy barátnőd sem volt? :O Úristen.. :O Nagyon vágyhatsz a szeretetre hallod Ő.Ő 16/L
2010. jún. 20. 14:12
 33/55 anonim ***** válasza:
67%
14:12nek üzenem h ne vegyél egy kalap alá minden lányt.. nekem négy hónapos kapcsolatom van.. és soha nem hagynám ott.. Eddig mindenki engem baszott ki.. én senkit nem hagynék ott.. :S
2010. jún. 20. 14:14
 34/55 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó: mindig engem basztak ki eddig, és engem szartak le. Addig vagyok jó, míg nem dugom meg keményen. Ennyi. És én mit mondjak? Ti mindent mondtok. Ezer olyan csajjal voltam aki azt mondta, papolta, kb szónokolta, hogy így meg úgy szeretkezés, ennyi meg ennyi hónap után, és ő ilyen, és utoljára a ribancokat. Ehhez képest 3 óra múlva ülünk, ujjazom, és kéri, hogy tépjem a haját keményen...szerinted? Tudod hány ilyen lány van? 10ből 9 az én tapasztalataim szerint.
2010. jún. 20. 14:20
 35/55 anonim ***** válasza:
69%

Mert mulya vagy..

Igen elég gáz,de elhatározás kérdése fogd fel úgy h nem veszthetsz semmit és bepróbálkozol csajoknál (az nem baj ha meggyőző is vagy).Nekünk volt 1 nagyon randa haverunk aki partykon mindig több csajjal volt szinte mint mi...

Ez azért volt mert teljesen gátlástalan volt és minden egyes lányhoz odament válogatás nélkül(kövér,sovány,magyar,arab,alacsony magas stb) :) Sokan elküldték a pcsába de mindig volt aki beadta a derekát úgyh hajrá :))

2010. jún. 20. 17:13
 36/55 anonim ***** válasza:
94%
én 23 vagyok, fiú, dettó így vagyok, najó szájra puszi már volt, de lol, akkor még csak 10 voltam:) Nem, nem vagyok wow-os se CS-s meg hasonló homo... amúgy szerintem semmi köze, sok lány ismerősöm szereti, nekem nem volt semmi izgi bennük. Na de hogy a témánál maradjak: a válasz igen egyszerű: nem ciki, egyszerűen az van hogy taszítod (taszítjuk) a lányokat. Az hogy szép vagy csúnya vagy az relativ, valakinek úgyis tetszel, a külsőn meg lehet változtani. Én pl. hiába vagyok kedves, vagy kemény egy csajjal, azon kívül hogy barátok legyünk nem jutok előbbre, mert egyszerűen nem akar. Néha van hogy még ő se tudja megindokolni. De vannak kedvenc eseteim is, pl. amikor lebeszélünk egy talit előre, és mire összejönne a dolog "hupsz már találtam mást", "bocsika mégse ", vagy hirtelen eltűnik a semmibe. Ez pech, így jártunk. És igen, "majd eljön a mi időnk is", ez engem pl. marhára nem érdekel, se nem vigasztal és ezt persze mindig azok mondják aki már rég benne vannak a jóban.. Nekik úgyis mindegy, csak kiröhögni járnak fel ide a sok lúzert. Most ezek saját tapasztalatok voltak, de úgy érzem sok hasonló van hozzám, főleg a 20 feletti , szűz vagyok kategóriában.
2010. jún. 20. 17:16
 37/55 anonim ***** válasza:
92%
Utolsóó!! Milyen szépen fogalmazol. :$ Nekem nagyon számít a kedvesség és a külső nem minden.. lehet valaki bűn ronda,de legbelül gyönyörű szép is. :] Én barátom se egy modell.. és tapasztalatlan is és szűz is.. Welem wolt meg az első szájra puszija és csókja is.. Az első pettingje is.. 17 éves a srác.. :] És még is mindennél jobban imádom.. 16/L
2010. jún. 20. 17:35
 38/55 anonim ***** válasza:
94%
Én sem vagyok modell, nem mondom hogy a legkedvesebb , legjobbfej vagyok a világon, de igyekszem normális srác lenni, annak is tartom magam. Örülök hogy van egy ilyen boldog pár mint ti, mákos a srác h talált egy rendes csajt. Mondjuk 17 évesen azért még nem pánikoltam ennyire , hogy nem lesz senkim, most már kicsit cikisnek érzem, de hát ez van:)
2010. jún. 20. 17:40
 39/55 anonim ***** válasza:
69%

hát az elég ciki de nam megoldhatatlan

legyél kicsit bátrabb járj el esténként oda ahova tudod hogy sok suna jár lekhelytől függöen

és ne gondolj arra hogy ciki vagy hazudj hazudj hogy higgyék te vagy a raj és akkor hátha bejön(fas:rahuzhatsz egy csajt)

2010. jún. 20. 19:11
 40/55 anonim ***** válasza:
25%
nagyon gáz vagy remélem tudod....
2010. jún. 20. 19:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!