Szerintetek az ciki hogy 20 évesen meg egyetlen barátnőm se volt?
Hááát..beszóltam volna, hogy ciki, és balf.asz vagy. Aztán eszembejutott, hogy 19 vagyok és nekem se volt még 2 hónapnál hosszabb kapcsolatom, de a 2 hónap is csak egyszer. Tehát, akkor lehet hogy beszólok, mert jólesik, és akkor ugyan úgy én is az vagyok. Inkább nem...de nem is sajnálkozom. Szex volt, barátnő nem. Minden nő qurva, nem jók semmire csak a dugásra, kapcsolatot nem akarnak, sötöbö sötöbö.
[bezárkózott a bunkerbe gránátokkal, és várja hogy betörje az ajtót a feminista kivégzőosztag]
Mert mulya vagy..
Igen elég gáz,de elhatározás kérdése fogd fel úgy h nem veszthetsz semmit és bepróbálkozol csajoknál (az nem baj ha meggyőző is vagy).Nekünk volt 1 nagyon randa haverunk aki partykon mindig több csajjal volt szinte mint mi...
Ez azért volt mert teljesen gátlástalan volt és minden egyes lányhoz odament válogatás nélkül(kövér,sovány,magyar,arab,alacsony magas stb) :) Sokan elküldték a pcsába de mindig volt aki beadta a derekát úgyh hajrá :))
hát az elég ciki de nam megoldhatatlan
legyél kicsit bátrabb járj el esténként oda ahova tudod hogy sok suna jár lekhelytől függöen
és ne gondolj arra hogy ciki vagy hazudj hazudj hogy higgyék te vagy a raj és akkor hátha bejön(fas:rahuzhatsz egy csajt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!