Szerintetek az ciki hogy 20 évesen meg egyetlen barátnőm se volt?
Figyelt kérdés
Sőt még egy szájra pusziig sem jutottam el egy lánnyal sem! Se szájra puszi se csók se szex (még szűz vagyok) se párkapcsolat se semmi.2010. jún. 12. 12:04
1/55 anonim válasza:
Nyugi haver, nem nagy szám, nem ciki, ha pl. holnap szexelnél és smárolnál ugyan úgy éreznéd magad mint most, semmi extra, nem nagy szám a szex.
2/55 anonim válasza:
Nem ciki.A kerdes,hogy miert van ez?
3/55 anonim válasza:
Én is így vagyok, csak annyi különbséggel, hogy nekem van önbizalmam, a dumám is jó, csak kib*szott csúnya vagyok... És az az igazság, hogy minden korosztályból, minden stílusból tetszenek lányok, szerettem már bele nagyon rondába, nagyon szépbe, egyszerűen... Csúnya vagyok, és nyomulós... Szóval ez van. Meg egy rohadt egy szar lelki világgal rendelkezem... Szerintem ez sokkal rosszabb, mint azok, akik beszariak, nem tesznek semmit és nincs barátnőjük...
4/55 anonim válasza:
5/55 anonim válasza:
Ha téged nem zavar a dolog, akkor nem gáz :)
Ha zavar és nem teszel érte, hogy ez megváltozzon, az gáz :(
6/55 anonim válasza:
Azért gáz, mert szenvedsz tőle. Azért nem gáz, merthogy mit mondanak mások.
Nem könnyű megfelelő párt találni. De nem szabad feladni a próbálkozást. Ha tetszik valaki, akkor menj oda hozzá és próbálkozz nála.
Arra gondolj, hogy mit veszithetsz? Semmit. Legfeljebb nemet mond. De lassú viz partot mos.
7/55 anonim válasza:
20 évesen még nekem sem volt. 21 évesen lett, de azóta már nincs meg. Nem érzem magam jobban tőle, sőt. Am még énis szűz vagyok. Majd egyszer eljön a mi időnk is.
22/F
8/55 anonim válasza:
Van sok ilyenkorú csaj,akik ugyanígy vannak ezzel,mint te.Szerintem ezek közül fogsz majd te is vkit találni,így nem lesz senkinek gáz.
9/55 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem gááááz. Tuti egy wow-os homok vagy te is :)
10/55 anonim válasza:
12:59-es Te meg a falu bikája személyesen...
A kérdésre válaszolva, nem gáz. nem kell mindenkinek 13 évesen elveszitenie a szűzességét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!