Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért szemetek a lányok többsége?

Miért szemetek a lányok többsége?

Figyelt kérdés
Lenézik a 20 év feletti szüzeket. Mindig a "legyünk csak barátok" sódert nyomatják a magányos fasziknak miközben egy nálam kövérebb csávóval jön össze. Miért?
2010. jún. 7. 12:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim válasza:

Még hozzátenném, hogy egy szűz pasi is, ugyanúgy szeretheti a jó zenét, ugyanúgy vannak érzelmei és a nők még is lenézik.

"Mert megtehetik hogy tahók legyenek, minden ujjukra akad 500 jelentkező, ergo azt küldhetnek el az anyjukba akit akarnak." -Ezt találtam és teljesen igaza van.

Tudjátok a nők olyanok, mintha nem is emberek lennének. Azért jöttek a földre, hogy keserítsék a férfiakat.

Valamibe pedig dugni kell :S A nők lenézőek, szemetek, tahók, kihasználnak mindenkit és tudjátok ki a férfias?

Aki hazudik. Figyeljetek. Aki odamert hozzátok menni és beadja a jó dumáját mind csak hazugság meg tapasztalat. Nem, azért jó pasi, mert az is lenne, hanem, azért MERT TUD BESZÉLNI, MERT MÁR TUDJA, HOGY KELL, ETTŐL MÉG NEM TÖBB MÁSNÁL. Sőt általában hazudik. A férfiak 90% hazudik és később a nők tahósága és férfiak hazugsága miatt a kapcsolat összeomlik.

Ezért van sok olyan pasi, aki a farka után megy és megcsal, akárkit vagy nem lép kapcsolatba és már én is ide szeretnék átlépni MIÉRT? Mert a nők megérdemlik és engem annál kevésbé. A nő kell a szaporodáshoz és a férfi élvezéséhez, de sokszor szerszámnak tekintik. Ezt én sokáig elítélem, de már tudom miért és meg is érdemlik. A nők 90% pokolra fog jutni és akasztani kéne, de kell valami, amibe a férfi dugja, ezért vannak még itt. Szerelem haha... Csak butítás. A nő a világ legszívtelenebb állata és nagyobb állat, mint a férfi. A férfi a farka után megy és megcsal minden nőt? SZEMÉT FÉRFIAK BLA BLA BLA. Meg is érdemlitek :) És remélem, kapom a lepontozást na meg amelyik nő elolvassa ezt csak nézzen fel egy oldalra, ahol csajozást tanítanak. A CSAJOZÁS EGY MESTERSÉG. Vannak, akik napi 30 csajt felszednek, ha akarnak :) és a kihasználás, csábítgatás után ezt meg is érdemlitek. Remélem még sokszor megfognak téged csalni kedves olvasó :)))

Ez vastagon jellemző a nőkre, hogy keményen visszaélnek azzal amijük van, nagyon felszínesek és anyagiasak. Ha nem lógnak nemzeti bankok a zsebeidből és nem Porschéval jársz, emberszámba se vesznek...

2013. júl. 18. 13:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!