A mai lányok többsége hány éves korában veszti el a szüzességét, és hány éves kortól lenne egészséges és természetes elveszteni?
Szerintem 17 fölött lenne az ideális. Kb akkorra lesz lelkileg is érett rá a lány. Mondjuk ,ha valaki 16 évesen is komoly, régóta tartó párkapcsolatban él, és szerelmes, semmi akadálya annak,hogy lefeküdjön a párjával. De 16 alatt nem hinném, hogy akár a fogamzásgátlással kapcsolatban annyira tájékozottak lennének a lányok.Persze vannak kivételek.Ezért nem is lehet igazán korhoz kötni,egyéni véleményem,hogy 16-17 fölött lenne az ideális.
Én 19 évesen vesztettem el, ez már ritkaságnak számít.
És még annyit tennék hozzá,hogy sokan már 13 évesen elkezdik :S Na ez semmiképpen sem ideális!
Első voltam
Szerintem a szüzesség elvesztése nem korhatárhoz kötött!Ha a lány szereti a fiút és megbíznak egymásba és szeretik egymást és gondoskodnak a védekezésről akkor miért ne?
Lehet lepontozni
:/
Én ezt nem értem.Most ha megfelelően védekeznek,miért ne legyenek együtt?Ez nincs korhoz kötve..Most lelehet pontozni,de mi olyan nagy dolog abban,hogy átszakad egy hártya.Lehet bánod,meg minden de utána meg te magad kívánod.Na ennyi.
Nem a hárty a baj..hanem az hogy a szűzesség egyszeri dolog és egy 12-14 éves még egyszerűen érettlen szellemileg és lelkileg arra h el tudja dönteni mit érez, mit akar...(sztem!)és egy rossz kezdés örökre elronthatja a sexuális életüket, szerintem is egy 16-17 éves lány már el tudja dönteni hogy fel van e készülve rá.....
én 18 voltam .és elötte másfél évet jártunk..
Nekem volt egy ismerősöm, aki 11-12 éves korában már abortuszon esett át. Szokták azt mondani, hogy az alma nem esett messze a fájától. :)
Az ideális korban egyetértek az előttem íróval kapcsolatban. Nem véletlenűl mondják, hogy egy 18 éves nagykorú. Szerintem ez testileg-lelkileg érvényes. Bár a mai világban.......
Smile
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!