Miért szemetek a lányok többsége?
lehet, hogy ennek a lánynak is valami lelki baja volt, és rohama volt. vagy nagyon feszült volt, és márcsak egy impulzus kellett, amin végleg felhúzta magát, és ezért borult ki.
de ez még nem teszi semmissé az intelligenciáját, ami meglátszik az írásán, a szóhasználatán, tökéletes helyesírásán, fogalmazásán, mondatszerkesztésén.
Sajat velemenyem szerint a lany egy rosszindulatu harpia.
Lehet hogy jol fogalmazott, de attol meg rosszfele. Es nagyon.
Nem tudom hogy tud valaki ilyen lenni. Oszinten...ennyi rosszfeleseg.
Szerintem a szuz pasikat biztatni kell, tancsolni es nem lenezni, megalazni oket.
Van akinek konnyebben, van akinek nehezebben megy az ismerkedes, nem elet elkezdese kulonbozo okok miatt.
Sok sikert neked 21 eves srac! Es ne vedd szamba a rosszfele pic*akat. Csak egy hitvany, kielt ribanc beszelhet igy.
A szuzesseg nem fogyatekossag!
Egy lany
Javitas: *nemi elet elkezdese.
Utolso voltam.
köszönöm a bíztatást, legalább nem vagy olyan ribi mint a többi lány.
21 ffi
Ritka nagy baromságok hadát láttam az előttem posztolók nagy részétől... Méghogy tanítónénis meg csak a pénz meg csak a kihasználás. Jahogy, ha első éjjel már kefélni kell a dizsi mögött ne csodáljátok, hogy ennyire felületes, szar "kapcsolataitok" voltak...
Kérdező:
Kicsit változtass a mércéden, esetleg olyan után futsz, akinek nem jössz be, ne reméld, hogy a karjaiba vesz. Ajánlom, hogy nézd meg a 40 éves szűz c filmet, és a sok baromság mögé tekintve lásd a főszereplő gondolatait, érzéseit, tetteit.
Egyáltalán nem kell tanító néniset játszani, semmi különbség nincs a szüzesség elvesztése és a friss pár legelső szeretkezése között. Muszáj beszélni, irányítani, hogy kinek mi a jó, így lehet csak a partner tudomására juttatni, ki mit élvez, mikor fáj, mikor rossz estébé, ha egyből arra várnak, hogy mindkettőnek isteni lesz, csak csalódnak, és ebből fakadnak az előzőleg olvasható elképesztő irományok. Ahhoz, hogy az első, és remélhetőleg a többi alkalom is fantasztikus legyen, ismerni kell a társad lelkét, gondolatait, és nyíltnak kell lenni egymás felé. Az exem szűz volt, 5 évig jártunk, előtte volt pasim fedezőménnek hitte magát, és annyit se éreztem vele, mint a saját ujjaimmal, hamar el is hagytam.
Nézd meg a filmet. És kérlek, NE hallgass a már több puncit is megjárt csődör haverokra, mert lehet, hogy dugott, de gőze sincs az erotikáról, a minőségi szeretkezésről.
Házimunka: Fele-fele még, ha a férfi dolgozik is a nő meg nem, mert mért ne. Persze a fizikai munka is neki marad. Fizessen ő a randin. Értse meg a nőt, de a nő les*rhatja a férfi bajait. A nő akkor néz rá másik pasira, amikor akar te persze ne nézz más nőre, mert kapod a pofont :)
A férfi az erősebb mind fizikailag és lelkileg, de ez kell is, mert a nők felhasználják az érzelmeket és földig tudnak rombolni egy olyan mondattal, amit végig sem gondolnak és, ha magadra veszed egy kis p*s vagy és nem férfi. A nők, így csinálják és mindenért nekik áll feljebb. Gondolom mindenkinek van facebookja és ott is van néhány iromány, amit lefikáznak az adott oldalról, de igen is így van.
A nőnek meg kell bocsátani.
A férfinak nem.
A férfinak bírnia kell minden gyűrődést.
A nő akkor manipulál embereket, amikor akar. Elhagyott a pasid? Kevesebb lett az önbizalmad? Menny azt hülyíts néhány pasit azt rendbe jössz. Ez nagyképű, önző és lenéző bu*kó dolog. Még, hogy a nők nem szemetek.
És tudjátok mi a probléma? Hogy a férfi még, ha tudja is ezeket akkor sem tehet semmit. Csaj mindenkinek kell és ezt a csajok is tudják. A férfiaknak egy kapcsolat sokkal stresszesebb tud lenni persze ezt a nők tagadják.
Jöhet a fikázás, hogy én is csak egy 20 éves szűz vagyok, bár nem :S De az igazságot mindenki tudja. Csak, aki igazat mondd mindig kiég. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!