Miért szemetek a lányok többsége?
21:46, te egy idegbeteg pszichopata vagy. Remélem, nem lesz barátnőd, különben megfojtod egy óvatlan pillanatban.
Ne arcoskodj erre a kamu dumára, hogy "az igazit várod". A szüzesség csak egy állapot, nem érdem, és egy csaj sem ezért fog beléd szeretni, úgyhogy befejezheted a hisztit, és megpróbálhatsz férfiként viselkedni, nem rinyálni, mint egy hülye pitsa.
Hej, de egymásnak csaptak a felek. :)
A lányok fejében van egy nagy paradoxon. Nekik nem kell tapasztalatlan "loser" férfi, mert nincs kedvük tanítónéniset játszani. Viszont, ha valaki kihasználja őket tapasztalatszerzés gyanánt, akkor egy utolsó féreg.
Rendet kell tenni a fejekben, hölgyeim. Utána fröcsögni. ;)
A-legyünk csak barátok-szöveget azoknak mondják,akiken látszik,hogy fatökűek.
Az anyagi helyzet meg nem minden,ha tudod kompenzálni egy nagy farokkal,amit használni is tudsz.
Persze az igazán jó a kettő kombinációja.
Akinek meg nem volt még csaja,az ne próbáljon már itt a nagy érzéseiről rinyálni,mert fingja sincs a valódi érzésekről,mert még át sem élte.
Kérdező te meg menj el egy lakásos szolgáltatóhoz,mert technikai/gyakorlati tudás nélkül sokkal kevesebb az esélyed.
A nők megérzik,ha egy potenciális kefélőgéppel állnak szemben,ahogy azt is ha csak egy picsogóval.
22:32
Te fogyatékos vagy? Tapasztalatot szerezni mióta csak kihasználássa lehet? Te teljesen el vagy tévedve. A tapasztalatszerzéshez bőven elég egy-két hosszú kapcsolat, NEM KELL AHHOZ CSAJOK SZÁZEZREIT VÉGIGKEFÉLNI! A kettőnek semmi köze egymáshoz. A lányok pusztán annyit kérnek jogosan, hogy huszonéves férfiakat ne kelljen tanítgatni mint az óvodásokat, hanem lehessen velük rendesen szexelni.
Példa erre a mostani párom, akinek előttem EGYETLEN lánnyal volt dolga, hosszú kapcsolata volt vele, és az eddigi legjobb vele a szex.
Szóval nem kéne összemosni a tapasztalaszerzést azzal, hogy sok csajt kihasznál valaki, mert EGY KAPCSOLATBÓL IS LEHET ELEGENDŐ TAPASZTALATOT SZEREZNI.
De én 23 éves lány létemre egy pasit már nem tanítgatni akarok az alapokról, mint valami óvodásnak, meg még várhatok két évet, mire legalább 10 percet kibír dugás közben, meg fogalma sincs semmiről, hogy a nőre hogyan kell odafigyelni, örömet okozni stb.
A férfiak elfelejtik, hogy a nőknek az élvezet nem jön mindenképpen, ők nem olyanok, mint a férfiak, hogy bedugják valahova a farkukat, aztán már jó is.
A férfiak jó hogy nem ilyen finnáyasak, mert ahhoz, hogy ők élvezzék, ahhoz csak bedugják egy lyukba a farkukat, aztán jólvan, nekik nem számít egy nő tapasztalata.
De a férfinak sokkal jobban tapasztaltnak kell lennie, hogy legalább minimálisan örömet tudjon okozni egy nőnek! Ezért nem akarnak kezdeni a nők szűz férfivel, mert egy felnőtt nő nem akarja már tanítgatni a pasit, mert nem óvónéni, hanem egy kész férfit akar. Ennyi.
Aha és mégis kitől tanulja meg, ha ti nem akarok 21-23 éves szűz pasikkal foglalkozni???
Ezek szerint akkor nem szeretitek az illetőt. Vagy kezdje el tizenegyévesen a dolgot?
Mindenkinek el kell kezdeni valamikor, lehet, hogy egyesek későn kezdik el valami oknál fogva, de most komolyan ez ekkora baj?
Ez akkora baj, hogy mondjuk nem 15-14-16-17-18 évesen kezdi el, hanem évekkel később?
Úgy érzem, hogy egy kapcsolatban nem adunk egymásnak lehetőséget arra, hogy megismerjék egymást. Csak az számít, hogy mindjárt az első alkalommal príma legyen minden, viszont ha az illető életében most találkozott először az ágyban egy nővel, azt lebecsmérlitek mert tapasztalatlan.
És akkor mi van? Egy kis akadály, amit közösen meg lehet oldani és nem tudom, de itt írták többen is, hogy nem akarnak tanító nénit játszani meg minden, erre arra következtetek, hogy nem csak nappal rohanás az élet, hanem az ágyban is, nincs idő, mire az ágyba kerülsz valakivel mindent tudnod kell, mert a nő kidob.
Ez kicsit elszomorító mert teljesen elveszitek a normális pasik kedvét, mert tapasztalatlan. De ezt lehet kompenzálni azzal, hogy szeretitek egymást és nem hinném, hogy egy kapcsolatban vagyis az elején olyan nagy probléma lenne, ha valaki ügyetlenebb. AZ ember nem fix tudással jön a világra, hanem mindent az életében megtanul mindent ami szükséges a boldogulásához. Lehet, hogy picit később, mint mások ám nehogy már ez legyen egy olyan nagy probléma, pl szex esetében.
A legnagyobb GOND: NEM ADUNK ELÉG IDŐT EGYMÁSNAK!!!
Utolsó! Nagyon szélsőséges és demagóg vagy.
Te 23 évesekről beszélsz, aztán szembeállítod őket a 11 évesen szexuális életet élőkkel. Nem tudom, tudtad-e, de van a kettő között egy úgynevezett kamaszkor, amikor mindennek megvan az ideje, hogy egy férfi meg tudja tanulni gyakorlatban, hogy kell egy nővel bánni, szexuálisan, érzelmileg, hogy működik a párkapcsolat, mikre kell odafigyelni stb. NEM CSAK A SZEXRŐL VAN SZÓ! Hanem ezzel együtt jár rengeteg mindenben való tapasztalatlanság, ami fontos egy kapcsolathoz. Aki ebből kimarad, az RENGETEG mindenről lemarad a legtanulóképesebb korban, és igenis hatalmas hátránnyal indul, mert később márcsak az ideje fogy. Nem elhúzódik, hanem annyi évet elvesztegetett, és már nem jön vissza.
Én nem azt írtam, hogy egy nő ne legyen türelmes ha szereti az illető férfit, hanem azt, hogy ÉRTHETŐ, ha egy felnőtt nő nem akar egy felnőtt férfit tanítgatni évekig, mert annak még életében nem volt nővel kapcsolata, fogalma sincs a szexualitásról, nem tud örömet okozni, fogalma sincs a női testen való eligazodásról, a párkapcsolatok szabályairól.
Egy felnőtt nő már nem óvodást akar tanítgatni, hanem érett férfit, és ezt nem lehet neki felróni, mert egy nő élvezete igenis függ attól, hogy egy férfinek mekkora tapasztalata van (akár egyetlen előző nővel is, NEM KELL HOZZÁ VÉGIGKÚRNI AZ ORSZÁGOT).
Én mindössze annyit írtam, hogy rengeteg ok miatt érthető, amiért egy lány nem akar tanítgatni egy husz év feletti felnőtt férfit, hanem tapasztalt férfire vágyik. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!