Miért szemetek a lányok többsége?
ja és a szerellemnek semmi köze a szüzességhez....
esetleg a szüzességnek a balfas*zsághoz...
17:11 Igen biztosan több élettapasztalattal rendelkezel mint én, és meghajlok előtted bocsánatodért esedezve.
Mi az hogy ezért nem kelletek nekünk? Akkor az animal jön be neked?
Amúgy meg csak nézz körül és rájössz tényleg ritka görények tudtok lenni. Ne álszenteskedj pls...
29/F
Zs.
08:16
"17:11 Igen biztosan több élettapasztalattal rendelkezel mint én, és meghajlok előtted bocsánatodért esedezve.
Mi az hogy ezért nem kelletek nekünk? Akkor az animal jön be neked?
Amúgy meg csak nézz körül és rájössz tényleg ritka görények tudtok lenni. Ne álszenteskedj pls...
29/F
Zs"
Nekem pont egy szemét görény pasi hazudott. Naés?
Talán csaknem mindegyik az!
A pasik sem különbek, nézz körül.
Örülj annak, hogy a lány nemet mondott, még mindig tisztességesebb, mint amit a pasik művelnek. Pl. szerelmet hazudnak a lánynak önös érdekből. Elég sok ilyen történet van fenn itt is...
A csajok akkor is tudnak ku*rvára szemetek lenni.
Engem azért nem bírnak az osztálytársaim, mert nem vok egy 17 éves bugott fa*kalap, aki a 40 éves tanárnővel szemezget matekórán.
Mi a halálért csinál mindenki ekkora ügyet a szüzességből??! MINDEN EMBER szűz addig amíg el nem veszíti! Ami akkor történik meg, amikor az illetőnek úgy alakul! És mindez akörül forog, hogy valaki dugta-e már be a pöcörőjét egy nuniba, vagy nem. Ha már itt tartunk, mármint a szexuális tapasztalatoknál, szerintem fontosabb az, hogy valaki érintkezett-e már a másik nemmel ilyen módon, vagyis ledőlt-e már az a gátlásosság-fal, már ha volt neki olyan.
De elsősorban k*rvára nem fontos, ha egyszer valaki szerelmes lesz.
Meg mi ez az "összejövök-e szűzzel" kérdés, ti olyan helyekre jártok, ahol mindenkinek a homlokára van írva, vagy csak minden kiszemelthez ez az első kérdésetek?
A kérdésre nem válaszolok, mert nemcsak nyelvtanilag, hanem tartalmilag is értelmetlen. Annyit értek belőle, hogy valamiféle elkeseredettség szülte, és emiatt úgyis el fogja veszíteni a létjogosultságát (ami amúgysem nagyon van neki).
Különben meg a 13:01-es válaszoló tökéletesen öszefoglalta a véleményem.
Annyit még hozzáfűznék, hogy a "legyünk csak barátok" sóder általában abból fakad, hogy nem akar veled járni, mert nem vonzódik hozzád, de kedvel mint embert. Ettől még nem "szemetek" egy nő.
Aki lenézi a 20 év feletti szüzeket, az meg egyszerűen primitív, szűklátókörű. Ha ez sokszor fordul elő, mozogj értelmiségibb körökben.
Vannak kedves, aranyos, tisztességes lányok is, nem szabad általánosítani.
Ám azt is meg tudom érteni, aki már végképp kiábrándult és hányingere van a szebbik nemtől. Mégisncs értelme feladni a keresést...
A legjobb lenne, ha nem dicsekednél azzal, hogy még szűz vagy és ne játszd a hősszerelmest. Ne görcsölj. A hájas csávó se görcsölt, hiába előnytelen külsejű, az sokadrendű tényező.
HHHÓ ÉN szűz vagyok kedves leányook!!!
21 éves vagyok!!!!!!!!!!!!!!
Felfogtátok???!!!
És tudjátok miért vagyok szűz???!!!
Azért mert én az első szerelemben szeretném ezt a dolgot áthidalni, noha szexelni lett volna esélyem, sőt!!!
Az első komoly kapcsolatra, az első komoly kapcsolatra, az ELSŐ KOMOLY KAPCSOLATRA bármeddig tudok várni!!!!
DEh, ti nem értékelitek ezt a dolgot. Én le vagyok sza*rrrva, mert szűz vagyok lassan 22 évesen??????
Igen?????
Mert én normálisan szeretnék ismerkedni és nem a pö*csöm után szaladni...
Akkor most feküdjek le minden ri*bancal, hogy legyen tapasztalatom, hogy így elfogadjanak a lányok.
Voltak kapcsolataim, de mégsem a kuuukim után robogtam, mert volt önuralmam, TI EZT NEM ÉRTÉKEITEK?
Nem értékelitek azt, hogy van olyan pasi aki nem az ösztönei után szaladgál és tiszteletben tartja a nőket...
Szomorú vagyok, hogy ilyenek a mai nők, mert ezt tapasztalom...
Persze a dolog kétoldalú és nem szabad egy oldalról nézni, de akkor is...
Nem azért néznek le, mert szűz vagy, hanem mert a szűz, tapasztalatlan férfiakról általában sugárzik a lúzerség, bénaság, rondák is sokszor, és ezért nem kellenek a nőknek az idős szűz férfiak. Egyszerűen hiányzik belőlük sokszor az a férfiasság, ami vonzó egy fiatal csajnak, és ami a nőkkel való tapasztalattól alakul ki!
De gondolom te se kezdenél csúnya csajjal. Na, a nők számára a férfi dominanciája és tapasztalata ugyanolyan fontos, mint a férfiaknak a nők külseje. Teljesen egyenrangú a játszma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!