Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért szemetek a lányok többsége?

Miért szemetek a lányok többsége?

Figyelt kérdés
Lenézik a 20 év feletti szüzeket. Mindig a "legyünk csak barátok" sódert nyomatják a magányos fasziknak miközben egy nálam kövérebb csávóval jön össze. Miért?
2010. jún. 7. 12:42
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
90%

Ja hogy aki kövér, annak nem lehet partnere, vagy mi?

Azért kedves barátom, mert mindenki azt kapja, amit megérdemel.

2010. jún. 7. 12:44
 2/61 anonim ***** válasza:
90%
Megint általánosítasz. Most vágtak át?
2010. jún. 7. 12:44
 3/61 anonim ***** válasza:
30%

20 év feletti szűzzel én sem kezdenék, nincs kedvem tanítónénit játszani. Volt már (még régebben) 2 szűz barátom, de elég is volt.23/L

A kövérségre meg azt tudom mondani, hogy ne legyen hájas, mert az undorító, de egy pocak az tekintélyt ad a fasziknak.

2010. jún. 7. 12:54
 4/61 anonim válasza:
95%

Hát akkor szemétkedek: nem helyes a kérdésed. A szemét szót egyes számban kellett volna írni.

Különben a párom 22 volt, amikor összejöttünk, és még szűz volt, és nem is volt rajta egy deka súlyfelesleg sem.

Úgyhogy nyugi.

Na de az is igaz, hogy nem úgy jött oda annak idején hozzám, hogy: "Miért szemetek a lányok többsége?", akkor nem lett volna esélye. Szóval szerintem az első teendő, hogy javíts a modorodon.

2010. jún. 7. 13:01
 5/61 anonim ***** válasza:
13%

20 év feletti szűz pasival azért nem kezdenek nem szűz lányok, mert nincs kedvük betanítani.

Meg különben is, engem elgondolkoztat a dolog, hogy miért is szűz még ilyen idősen egy pasi? Talán nem érdekelte tizenévesen a csajozás? Talán annyira ronda, vagy önbizalomhiányos, hogy nem mer próbálkozni?

Kösdd föl a gatyád kisapám, mert így még 40 évesen is szűz leszel.

2010. jún. 7. 15:58
 6/61 anonim ***** válasza:
90%
Ha eddig ezt tapasztaltad akkor valószínüleg csak olyan lányokat fogtál ki, vagy ismertél, akik hülyék is, meg komolytalanok. Egy normális lánynak(akinek van bizonyos erkölcsi szintje és lelkiismerete) nem számít, hogy szűz vagy-e még vagy sem, ha szeret téged, de ilyet találni manapság eléggé nehéz.
2010. jún. 7. 16:20
 7/61 anonim ***** válasza:
36%
azért vagyunk szemetek,mert a pasik se jobbak egy cseppet sem nálunk!!!! mindenki azt kapja ami jár...
2010. jún. 8. 01:43
 8/61 anonim ***** válasza:
58%

A lányok/nők 90%-a alapból surnyó görény erre készülj fel. Ja meg hogy miért jött össze a dagival? PÉNZE volt aranyapám... Csak ez számít ma már...

29/F

Zs.

2010. jún. 8. 12:48
 9/61 MolotovPunk ***** válasza:
67%

Sok lány csak a pénzre megy meg a kocsira.

Tényleg gonosz a nők többsége (kis kivétel van azért)

2010. jún. 8. 15:12
 10/61 anonim ***** válasza:
75%

"A lányok/nők 90%-a alapból surnyó görény erre készülj fel. Ja meg hogy miért jött össze a dagival? PÉNZE volt aranyapám... Csak ez számít ma már...

29/F

Zs."

Na, ezért nem kelletek nekünk!

Kérdezőnek meg: valószínű azért utasított vissza a lány, mert felismerte, hogy milyen vagy.

A másik meg nem a szüzesség miatt, hanem mert alapból ronda vagy vagy olyan, ami neki nem jön be.

Ez van. Én sem jöhetek be minden pasinak. Mégsem a szüzességemre fogom!

Tessék elgondolkodni fiúk, hogy valójában miért nem kellettetek a lánynak!

(a nők kis része bukik csak a gazdag pasikra, általában a szerelmet keresik. Úgyhogy itt más a baj.

Én sem szemetezem le azt a pasit akinek én nem jövök be...érdekes is lenne, ha mindenki mindenkinek bejönne, és fordítva....

26.L

2010. jún. 9. 17:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!