Miért szemetek a lányok többsége?
A válasz megírásának időpontja: ma 07:35
Szerintem a fogyatékos te vagy. :) De legalábbis idegbeteg.
A szex nem olyan, mint a járás a csecsemőnek.
Milyen tanítónéniskedésről beszélsz te? Valószínűleg azért vagy ennyire felháborodva, mert fogalmad nincs arról, hogy kell egy pasival bánni az ágyban. De azt elvárod, hogy veled jól bánjanak.
Mellesleg, honnan a búbánatból vetted te, hogy évek kellenek, ahhoz hogy valaki "megtanuljon" szexelni?
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:23
Akkor mondja le a nőkről? Hagyjam a csudába, mert nem voltak komoly kapcsolataim sem az középsikolai éveim alatt, sem az általánosban?
persze egy két lánnyal, de csak általánosban jártam, de soha nem volt belőlük semmi, mert tiltották az ilyen, mivel kollégiumban voltam.
Mondjak le 22 évesen erről?
12:34-es
Honnan veszed, hogy nem tudok bánni a férfiakkal? Mondtam ilyet egyáltalán? Ez a te elképzelésed, amit rám vetítesz. Egyszerűen aki bénázik, és látom rajta a tapasztalatlanságot, arra nem tudok gerjedni szexuálisan, és nincs kedvem szarakodni vele, ennyi.
Másrészt írtam, hogy a nőknek azért kell a tapasztalt férfi, mert a nők élvezete sokkal jobban függ a férfi tapasztalatától (meddig bírja, mennyire odafigyelő stb.), mert nem olyan egyszerűen élvezi a szex, mint a férfi. Ezt egy férfi nem értheti, mert az bedugja a farkát valami csajba, és az alapingere megvan. Egy nőnél kicsit többre van szükség, ezért fontos jobban hogy a férfi tapasztalt legyen. Itt nem az én elvárásomról van szó, hanem a nők 95%-ának az elvárásáról. Ezt minden szűz férfi tapasztalja a lányok 95%-ánál, hogy a nők menekülnek a szűz felnőtt pasiktól, nem alaptalanul.
És hol mondtam, hogy évek kellenek ahhoz, hogy valaki megtanuljon szexelni? Pont azt mondtam, hogy nem kell hozzá rengeteg nőt kihasználni, hanem elég egy-két kapcsolat is, ahol kitapasztalják egymást a felek, a férfi kitapasztalja alapszinten, hogy kell egy nővel bánni.
Össze-vissza állítasz dolgokat, amiket nem is mondtam, majd ezekkel vitatkozol. Esetleg tanulj meg szöveget értelmezni, és reagálj arra, amit ténylegesen írtam. Kösz.
12:39
Ne mondjon le a nőkről, de értse meg, hogy olyan a párkapcsolati piac, ahol a nők vannak fölényben, ők válogathatnak, és NEM FOGNAK egy tapasztalatlan pasit választani, ha választhatnak olyat is, akiről sugárzik, hogy tud bánni a nőkkel stb.
Az ilyen férfi próbálkozzon sok csajnál, ahogy tud, tegyen meg minden tőle telhetőt, mert különben nem lesz nője.
@12:49
"nem tanítgatni akarok az alapokról, mint valami óvodásnak, meg még várhatok két évet, mire legalább 10 percet kibír dugás közben"
KÉT ÉVET, gyönyörűség. Vagy ez kiment a kis buksidból óriási felháborodottságod következtében?
Mielőtt elkezdesz itt oltani mindenkit, próbálj meg lenyugodni, mert így nem megy.
Vagy esetleg frusztrált vagy a szexhiány miatt? :)
Ahhoz meg kevés vagy, hogy nekem ugass meg fröcsögj.
Vegyél vissza a feminizmusodból és jó is lesz az.
Kicsi fogyikám, hallottál már a költői túlzás nevű retorikai eszközről? Tudod, amikor irreálisan túlzunk, hogy valamit nyomatékosítsunk a mondanivaló érdekében. Na, ez a két év az volt. Ha nem érted, arról nem tehetek.
A szexhiányt szerintem itt ne emlegesd, mert kicsit rosszul veszi ki magát a sok húsz év feletti szűz, pinahiányos pasi előtt, ne bántsd őket.
Ha férfi lennél, azt mondanám, hogy egy arrogáns f@szfej vagy. De mivel állításod szerint nő vagy, ezért nem mondom, hogy egy arrogáns f@szfej vagy. ;)
Költői túlzás mi? Jó vicc... Össze-vissza állítgatsz mindent, aztán nem tudod magadat kimagyarázni. Ez így elég szánalmas.
75%-os, ez jó volt :D
70%-os, szar érzés, mi, ha egy csaj ilyen szinten lealáz? :D
inkább szopkodjátok egymás szűz farkát, és a nagylányokat hagyjátok meg a nagyfiúknak:)
húsz feletti szüzesség amúgy tényleg gáz, nem csodálom ha a csajok menekülnek tőletek. sikít róla a lúzerség.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:17
Igen? :D És elárulnád, hogy mivel alázott le?
Én nem látok semmi egyebet, csak hebegés-habogást. Közben elképzelem, ahogy tépi a haját az idegtől.
Megnézném egyébként, hogy ez a 75%-os lányka milyen nő is. Mert ego-ja van neki. Tudod, ha leesnél róla az IQ-dra, akkor szörnyethalnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!