Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért szemetek a lányok többsége?

Miért szemetek a lányok többsége?

Figyelt kérdés
Lenézik a 20 év feletti szüzeket. Mindig a "legyünk csak barátok" sódert nyomatják a magányos fasziknak miközben egy nálam kövérebb csávóval jön össze. Miért?
2010. jún. 7. 12:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:

70%-os

hát nem tudom, nekem nem úgy tűnik, mintha ideges lenne. lehet, kicsit ingerült volt néhány mondatában, de utána elég hosszan, összeszedetten, intelligensen kifejtette a mondanivalóját.

szerintem csak sérti a büszkeségedet, és ezért nem látod be, hogy intelligens.

2010. nov. 2. 13:30
 42/61 anonim ***** válasza:
Akkor légyszíves másolj már nekem alázást a részéről. Az intelligens mondatokat nem kell, mert lehetetlent nem kérek.
2010. nov. 2. 13:32
 43/61 anonim ***** válasza:

visszaolvastam (hogy mennyire alacsony ennek a lánynak az IQ-ja).

én buta lányok szájából nem nagyon hallom a "retorikai eszközök, költői túlzás, demagóg" stb. szavakat, meg nem túl jellemző, hogy tökéletes helyesírással, többszörösen összetett, koherens, átfogó mondatokat írnak több oldalon keresztül. ez a lány meg így nyomatja.

szerintem te meg vagy sértődve, azért nem látod be, hogy intelligens. lehet ingerült volt, de ez mindannyiunkkal előfordul.

2010. nov. 2. 13:40
 44/61 anonim ***** válasza:
az alázás meg ott volt, amikor lecsapta a szexhiánnyal való próbálkozásodat. az elég nagy égés volt részedről.
2010. nov. 2. 13:41
 45/61 anonim ***** válasza:
Egy intelligens nő nem gurul be egy beszélgetéstől. Pláne nem egy ilyen témájútól. Szerintem ő van megsértődve valami miatt.
2010. nov. 2. 13:42
 46/61 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 13:41

Azt meg pont olyanra értette, aki a kérdést feltette. Nekem ahhoz mi közöm?

2010. nov. 2. 13:46
 47/61 anonim ***** válasza:

Na egy dologhoz biztos jól értenek a nők. Hogyan kell egy férfit lealázni és kinevetni, ha még mindig szűz 21-két évesen. Önteltek és nagyképűek, mert ők a nők. Mert ők vannak többségben, a genetikai hulladékokat meg eltapossa, no nem tehet arról, hogy az.

Tiszt. a kivételnek!!

2010. nov. 2. 13:47
 48/61 anonim ***** válasza:

dehogynem gurul be... a begurulás egy érzelmi, idegi, biológiai folyamat, egy feszültség kirobbanása, ami bárkivel előfordul, a legkisebb impulzus kiválthatja, ha valaki rossz passzban van. ez független a konkrét intelligenciától.

a legnagyobb zsenik közt is voltak olyanok, akik idegileg instabilak voltak és félelmetes dolgokat műveltek csak mert rossz passzban voltak. (József Attila például egyszer Kozmutza Flórát kezdte el fojtogatni, mert Flórának egyéb teendője akadt, és nem tudott aznap több időt Attilával tölteni)

2010. nov. 2. 13:50
 49/61 anonim ***** válasza:

66%

a baj pont az, hogy nem a nők vannak többségben. idős korig a férfiak vannak többségben, ebből fakad, hogy több férfi jut egy nőre, ezért egy nő több férfiből válogathat élete során, és sok férfinek nem jut nő. ebből a felborult létszámból adódik a nők párkeresési előnye - rájuk több férfi jut, és a legretkebb csaj is talál magának balekot. a férfak már nem igazán...

2010. nov. 2. 13:51
 50/61 anonim ***** válasza:
A József Attilás példa elég gyenge. Egy nem beszámítható beteg ember simán tehet olyat, amit egy egészséges nem tenne meg. Flóra volt J.A. ápolója.
2010. nov. 2. 13:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!