Őszintén mennyire ciki a szüzesség 20 fölött?
Őszinte véleményekre vagyok kíváncsi! 21 éves lány vagyok (szűz) és eléggé el vagyok keseredve. A barátnőim közül természetesen már senki nem szűz, eleve ez ugye külső nyomás. Aztán ami nekem jobban hiányzik egy barát (akivel már meg kellett volna történjen) mert még sosem volt, csóknál tovább sosem jutottam. Zárkózott vagyok és nincsenek fiú havejaim.
Ennyi idősen ez már egész egyszerűen nem normális, beteges, micsoda aggszűz vagyok?
Vélemények?
21L
Szerintem ha egy iylen dolgot cikinek tartassz, akkor nagy probléma van az értékrendedben és a valóság-érzetedben is.
Ez egy nem létező dolog, annyit jelent csupán, hogy valaha szexeltél-e.
Régen ezt szó szerint értéknek tartották, mert egyrészt nem terjeszt az illető 30 nemi betegséget, másrészt bizonyíték arra, hogy képes intelligensen máson levezetni a feszültségét vagy "értelemkeresését".
Ma a liberalizmus egy eltorzult kezdődménye az, hogy azt hiszitek, ez "ciki", mert régimódinak tűnik.
Ez elég gáz szerintem, ha már itt tartunk, arra vezeti a tinédzsereket (mármint, aki van elég hülye hozzá), hogy csak azért dugjanak, mert ciki lesz nemsokára a szüzesség, nem pedig azért, mert szerelmesek.
Aggszűznek hívni magadat pedig sértő másokra nézve, akik vagy vallás vagy egyéb okokból nem élnek még nemi életet.
Se magad se mást ne sérts meg ezzel, inkább éllítsd helyre a realitásérzeted :)
24 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!