Őszinte véleményekre vagyok kíváncsi! 21 éves lány vagyok (szűz) és eléggé el vagyok keseredve. A barátnőim közül természetesen már senki nem szűz, eleve ez ugye külső nyomás. Aztán ami nekem jobban hiányzik egy barát (akivel már meg kellett volna történjen) mert még sosem volt, csóknál tovább sosem jutottam. Zárkózott vagyok és nincsenek fiú havejaim.
Ennyi idősen ez már egész egyszerűen nem normális, beteges, micsoda aggszűz vagyok?
Egyáltalán nem ciki :) Én 22 vagyok és én is szűz. Majd egyszer eljön annak is az ideje. Én épp most tervezem a barátommal aki szintén az. De nem bánom hogy még most is szűz vagyok. Különb vagyok azoknál akik már 14 évesen összefekszenek valakivel csak azért, hogy elmondhassák ők már megtették. Nyugi egyszer neked is eljön az ideje:) Minden zsák megtalálja a foltját! nyugi :)
2010. jún. 7. 12:21
12/42 anonim válasza:
Nem ciki, egyszerűen értelmetlen. Miért vonod meg magadtól? Apáca vagy? Menjél zárdába. Minek sanyargatod magad? Menjél és dugjál. Jó az hidd el...
2010. jún. 7. 12:48
13/42 anonim válasza:
Egyszerűen SZÉGYELLD magad azért hogy nem az igazit várod csak túl akarsz esni rajta.
tessék én 1 évvel vagyok idősebb nálad és szűz, pedig ha megjátszom magam már lett volna alkalmam elveszíteni, csakhogy nem akartam kihasználni senkit.
22F
2010. jún. 7. 12:52
14/42 anonim válasza:
te is egy jó nagy f.aszkalap vagy...nem emberi selejtek véleményére kíváncsi szerintem.
2010. jún. 7. 12:54
15/42 anonim válasza:
most erre nem tudok mit írni.
nem szeretem a virtuális melldöngetést...
2010. jún. 7. 12:57
16/42 anonim válasza:
milyen virtuális melldöngetésről beszélsz te selejt? 22 évesen szűz vagy, de van egy elvileg egészséges farkad. Jó, hogy hülyének vagy nézve. Miért akarod befolyásolni a nőt? Egy ilyen ember miért akarna bármiféle tanácsot adni neki olyan témában, amihez még hozzá se szagolt? Húzd le magad.
2010. jún. 7. 12:59
17/42 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ha ennyire zavar, írj a 39%-osnak és majd megoldjátok valahogy.
2010. jún. 7. 13:02
18/42 anonim válasza:
Utálom az ilyen hülyéket mint a 39%-os.Miért selejtezel le egy másik embert csak mert még nem szzexelt?Mi közöd hozzá?A saját magánügye.Az ilyenek csak agresszióval tudnak kiállni magukért mert eszük az nincs, nem véletlenül vagy 39%-os csak:D
2010. jún. 7. 13:05
19/42 anonim válasza:
Hát, bennem is bennem volt ez a félelem, hogy csökkent értékű vagyok 19 évesen is szűzként, aztán összejöttünk a barátommal, aki az első igazi, komoly barátom, és ő is szűz volt, ráadásul 4 évvel idősebb... nem siettük mondjuk el a dolgot, már egy éve együtt voltunk, mire megtörtént (persze azért másmilyen módokon kielégítettük egymást), és csodák csodája, nem érzem, hogy más ember lettem ettől, csak azt, hogy nagyon jó vele, mert imádom:D Nem leszel más ember tőle sztem, és nem tom, hogy akik állítják, hogy látszik vkin, hogy az-e vagy nem, azok honnan szedik a tudományuk:P Kétlem, hogy igaz lenne...:D
2010. jún. 9. 08:32
20/42 anonim válasza:
Bár én épphogy beleesek az általad írt kategóriába a 20 évemmel, azért írnék véleményt. És úgymond "tapasztalatot". Nálam volt már arra példa, hogy szóba került ez a téma a fiúval, és mélységesen felháborodott, kiakadt ezen. Előtte már tervezgettük, hogy összejövünk. Mindezek után úgy érzem, nem az a ciki, ha valaki szűz, hanem az, ha valaki (mint az említett fiú) gyerekesen fogja fel. Igaz, ellenkezik a mostani divattal, hogy már 14 évesen lefekszünk valakivel csak azért valakivel, mert ciki, ha szűz marad X éves korára. Én egyáltalán nem szégyellem ezt, attól még ugyanolyan emberek vagyunk, mint bárki más. :) Remélem ezzel adtam némi önbizalmat Neked!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!