Őszintén mennyire ciki a szüzesség 20 fölött?
Őszinte véleményekre vagyok kíváncsi! 21 éves lány vagyok (szűz) és eléggé el vagyok keseredve. A barátnőim közül természetesen már senki nem szűz, eleve ez ugye külső nyomás. Aztán ami nekem jobban hiányzik egy barát (akivel már meg kellett volna történjen) mert még sosem volt, csóknál tovább sosem jutottam. Zárkózott vagyok és nincsenek fiú havejaim.
Ennyi idősen ez már egész egyszerűen nem normális, beteges, micsoda aggszűz vagyok?
Vélemények?
21L
Már majdnem 21 éves voltam és szerelmes, mikor elvesztettem, és remélem az utolsó is Ő lesz:) 3 éve együtt vagyunk, nagyon megtisztelve érezte magát, hogy annyi idősen még szűz voltam, és óriási bizalomnak tekintette, hogy vele feküdtem le először.
Nem bántam meg, hogy vártam, néha még cikiztek is miatta, de a barátnőim tisztelték bennem, hogy vannak elveim. (Ami csak annyi volt, hogy szerelmes akarok akarok lenni abba a valakibe, akivel először lefekszem.)
Csatlakozom a csapathoz, bár még csak 18 éves vagyok. Egyébként a legrosszabb a külső nyomás, mert ha találkozol valakivel, aki hülyén fogja fel a dolgot, az nyomban elveszi az önbizalmad.
Igazából azért érzi cikinek az ember, mert keletkezik benne valami félelem, hogy mások azt hinnék, csupán azért szűz, mert nem kell senkinek - nálam legalábbis ez volt anno. Pedig nem, rengetegen próbálkoztak, én nem voltam még szerelmes, és nem akarom érzelmek nélkül elveszíteni, de nem akarok gülledő szemekkel sem találkozni, akik csodálkozva bámulnak rám, mintha én már nem is lennék ember.
Azért jó olvasni, hogy sokan nem tartják gáz dolognak, ez vissza adja az ember önbizalmát.
Én nem hiszek ebben a "csak az igazival vesztem el" baromságban már bocsánat! Nálam még sajnos nem próbálkoztak =(
Most már egyéjszakással is simán lefeküdnék csak félek hogy 1) fájni fog 2) hülyének fog a pasi tartani
10:28-asnak:
10:25-ös vagyok 22 éves férfi és nem vagyok szűz és szerintem egy lánynak nem ciki ha 20 felett még szűz!!!!!
"azért alakult így, mert túl válogatós vagyok."
Az itt a gond, hogy nem volt senki akivel lefeküdhettél volna, nem az, hogy válogatós vagy. Én is így vagyok 20 évesen, hogy nem volt senkim. Randiztam 1-2 csajjal de nem lett belőle semmi. Minél később kezdesz el csajozni annál nehezebb.
10:40-esnek:
De csajozni nem nehéz!! Magabiztos legyél és legyen közös témátok ennyi!Ha meg rosz a beszélőkéd akkor a csajt beszéltesd! Mittom én kérdezd meg hogy honnan van a ruhája mert nagyon jól áll neki! Tuti nyomni fog rólla egy kissebb szöveget onnan már sínen vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!