Mikortól ciki a szüzesség?
Figyelt kérdés
Hát jah, a kérdés adott. Szerintetek hány éves kortól ciki ha vki szűz?:O2010. nov. 21. 00:32
2/32 anonim válasza:
Soha nem ciki, kinek mi köze hozzá? Ciki az, ha valaki műveletlen, nem tud helyesen írni, tapló, bunkó, stb.
4/32 anonim válasza:
1. vagyok.
Persze amúgy én is arra szavazok, hogy mindenkinek a maga döntése / dolga és senkinek semmi köze hozzá.
De azért egy 30éves szűz elég furcsa.
5/32 anonim válasza:
ha 13 évesen nemvolt legalább 3 szexpartnered azmár cink. :D
6/32 defi- válasza:
az a ciki ha valaki 13 évesen nem szűz. sztem akkor kell elveszíteni ha már valaki készen áll rá, nem akkor, ha valaki szerint ciki, ha te még szűz vagy. az osztályomba az összes csaj elvesztette már, csak én nem, és rohadtul nem érdekel :P
16/L
7/32 anonim válasza:
lesz.arom, ha lepontoztok, de 25 fölött már irtó gáz sztem szűznek lenni ...a másik meg ami gáz az az, ha 16 alatt már nem vagy szűz.
8/32 cifra válasza:
Mi azon a ciki ha valaki szüz amugy meg aki ijet ir hogy :: Akinek 13 évesen még nem volt legaláb 3-om sexpartnere az ciki Az ijenre ne halgasatok mert ijet csak az ir aki akartvolna 13-om évesen 3-om sexpartnert de nem kapta meg és amugy meg mindenkinek a saját döntése senkinek semi köze hozá joo mondjuk ez ijen 12 13 éves korba érdekes mert mindenki ezt kérdezgeti a másiktol de aztán 14 -15 éves korotokba má leseszarjátok és inkáb az a ciki ha valaki ugy vesziti el hogy fizet érte nah az nagyon ciki!!!!
9/32 anonim válasza:
utolsó ... LYézusom, az is ciki ám, ha nem tudsz heJesen írni...
10/32 anonim válasza:
Nem a szüzesség ciki, hanem az, hogy sokan bármikor is cikinek tartják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!