Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mikortól ciki a szüzesség?

Mikortól ciki a szüzesség?

Figyelt kérdés
Hát jah, a kérdés adott. Szerintetek hány éves kortól ciki ha vki szűz?:O
2010. nov. 21. 00:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
92%
Semmikortól sem az! Én most vesztettem el nemrég (23L), de olyan rossz volt (pedig 4 hónapos a kapcsolat), és azóta is olyan rossz a szex, hogy vígan meglennék nélküle, akár örökre! Úgyhogy semmiről nem maradtok le...
2010. nov. 21. 14:36
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Az is ciki,ha egy srác csak azért,hogy végre túl legyen rajta prostihoz megy.Így már elmondhatja,hogy nem szűz,de hogy lövése sincs arról milyen az igazi szeretkezés az biztos.Az miért nem ciki,ha olyan pasival kerülünk össze,akit már névről ismernek a nemi gondozóban és abból áll neki a szex,hogy gatya letol és az előjátékhoz érzéke sincs.Akkor inkább legyen szűz sokáig,de értékelje a testi kapcsolatot és legyen meg az érzelmi háttér is.Erre pedig érdemes várni 25 felett is.
2010. nov. 21. 17:21
 23/32 Noa91 ***** válasza:
100%
a szüzesség nem ciki,inkább büszkeség.nem baj az ha nem dobod magad oda az első embernek aki szembejön az utcán,annak kell odaadni aki igazán megérdemli.
2010. nov. 22. 16:28
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

DeltA válasza:

Ne azon vitatkozzatok már, hogy valaki elírt egy betűt, vagy hogy j helyett ly írt. A lényeget úgyis meg lehet érteni, de a kérdezőt nem az érdekli -.-. legyetek rá tekintettel. Ha pl. feltennél egy kérdést, amire kíváncsi vagy, nem azt akarod olvasni, hogy mekkora tapló paraszt vagy még írni se tudsz rendesen. Erről enyit.

A kérdésre meg az a válaszom, hogy mióta van ez megírva rendeletben, hogy x évesen el kell veszíteni. Ezt nem lehet eltervezni, hogy én 18 éves koromig mindenképp el fogom veszíteni, mert akkor belegörcsölsz a tudatba hogy úristen gyorsan kell egy csaj vagy egy pasas mert már csak 4 hónapom van addig. Hogy írjak egy hasonlatot: ez nem egy határidőre beadandó szakdolgozat. Mindenki akkor veszítse el, amikor spontán adódik rá a legmegfelelőbb alkalom. Én 25 éves koromig voltam szűz mert addigra érett meg ez az alkalom. És nem érzem ezt cikinek.

2010. nov. 23. 13:44
 25/32 anonim válasza:
100%

ehh. én 29 vagyok és még szűz... ciki vagy nem?

F

2010. nov. 23. 18:38
 26/32 anonim válasza:
57%

29 F akkortól ciki, ha te annak érzed szerintem.

Kedves Kérdező!

Szerintem a szüzesség erény, és azt mutatja, hogy nem vagy könnyen megszerezhető, aki összefekszik minden útjába kerülő pasival.Ha fiú vagy akkor csajjal. Mindenkinek a saját döntése, hogy mikor veszíti el kortól függetlenül. De az nagyon elgondolkodtató számomra, ha valaki 35 felett az, hogy mi az amiért nem kellett senkinek. 22/L aki nem szűz

2010. nov. 28. 15:45
 27/32 anonim ***** válasza:
6%

"De az nagyon elgondolkodtató számomra, ha valaki 35 felett az, hogy mi az amiért nem kellett senkinek."

Pedig egyszerű: mert csúnya. Legalábbis ha férfiről van szó.

2010. nov. 28. 16:00
 28/32 anonim ***** válasza:
Hát azért ez nem olyan egyszerű...én leszbikusnak tartom magam, van párom, de voltak férfi párjaim is, nem egyszer, akikkel szexuális kapcsolatom is volt...velük kapcsolatban tudatosult bennem igazán, hogy valóban a nőkhöz vonzódom. Tehát nem vagyok szűz, de pl. a párom, igen, ép a szűzhártyája, mert csak nőkkel volt egész életében, nagyon szép nő, 32 éves, és nem fog csak azért lefeküdni egy pasval érzelem nélkül, hogy elmondhassa, hogy berepedt a szűzhártyája. Nem lesz ettől több. Semmivel...
2010. nov. 28. 22:46
 29/32 anonim ***** válasza:

2 hete házibuliba elhívott a legjobb barátom és ott játszottunk felelsz vagy mersz-et. És felelnem kelett.

Pontosan tudtam/éreztem mit fognak kérdezni tőlem és tényleg ezt kérdezték meg tőlem az egyik csaj xD Rávágtam hogy igen. Nagy csend..

Csak annyi változott meg,hogy mostmár rajtam kívül tudja kb 10 csaj és 10 pasi xD

25/F és még mindig szűz.:)

2011. ápr. 12. 14:53
 30/32 anonim ***** válasza:

Ajjjaj, akkor bizony ciki vagyok! Hú, megyek is gyorsan valami buliba, megszabadulok a szüzességemtől, hogy ne legyek ciki!

... No comment. Soha nem a szüzesség ciki, inkább azon érdemes elgondolkodni, min lenne érdemes változtatnia az embernek, hogy képes legyen komoly, hosszú távú kapcsolatot kialakítani.

26/N

2011. máj. 14. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!