Mikortól ciki a szüzesség?
DeltA válasza:
Ne azon vitatkozzatok már, hogy valaki elírt egy betűt, vagy hogy j helyett ly írt. A lényeget úgyis meg lehet érteni, de a kérdezőt nem az érdekli -.-. legyetek rá tekintettel. Ha pl. feltennél egy kérdést, amire kíváncsi vagy, nem azt akarod olvasni, hogy mekkora tapló paraszt vagy még írni se tudsz rendesen. Erről enyit.
A kérdésre meg az a válaszom, hogy mióta van ez megírva rendeletben, hogy x évesen el kell veszíteni. Ezt nem lehet eltervezni, hogy én 18 éves koromig mindenképp el fogom veszíteni, mert akkor belegörcsölsz a tudatba hogy úristen gyorsan kell egy csaj vagy egy pasas mert már csak 4 hónapom van addig. Hogy írjak egy hasonlatot: ez nem egy határidőre beadandó szakdolgozat. Mindenki akkor veszítse el, amikor spontán adódik rá a legmegfelelőbb alkalom. Én 25 éves koromig voltam szűz mert addigra érett meg ez az alkalom. És nem érzem ezt cikinek.
ehh. én 29 vagyok és még szűz... ciki vagy nem?
F
29 F akkortól ciki, ha te annak érzed szerintem.
Kedves Kérdező!
Szerintem a szüzesség erény, és azt mutatja, hogy nem vagy könnyen megszerezhető, aki összefekszik minden útjába kerülő pasival.Ha fiú vagy akkor csajjal. Mindenkinek a saját döntése, hogy mikor veszíti el kortól függetlenül. De az nagyon elgondolkodtató számomra, ha valaki 35 felett az, hogy mi az amiért nem kellett senkinek. 22/L aki nem szűz
"De az nagyon elgondolkodtató számomra, ha valaki 35 felett az, hogy mi az amiért nem kellett senkinek."
Pedig egyszerű: mert csúnya. Legalábbis ha férfiről van szó.
2 hete házibuliba elhívott a legjobb barátom és ott játszottunk felelsz vagy mersz-et. És felelnem kelett.
Pontosan tudtam/éreztem mit fognak kérdezni tőlem és tényleg ezt kérdezték meg tőlem az egyik csaj xD Rávágtam hogy igen. Nagy csend..
Csak annyi változott meg,hogy mostmár rajtam kívül tudja kb 10 csaj és 10 pasi xD
25/F és még mindig szűz.:)
Ajjjaj, akkor bizony ciki vagyok! Hú, megyek is gyorsan valami buliba, megszabadulok a szüzességemtől, hogy ne legyek ciki!
... No comment. Soha nem a szüzesség ciki, inkább azon érdemes elgondolkodni, min lenne érdemes változtatnia az embernek, hogy képes legyen komoly, hosszú távú kapcsolatot kialakítani.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!