Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Őszintén mennyire ciki a...

Őszintén mennyire ciki a szüzesség 20 fölött?

Figyelt kérdés

Őszinte véleményekre vagyok kíváncsi! 21 éves lány vagyok (szűz) és eléggé el vagyok keseredve. A barátnőim közül természetesen már senki nem szűz, eleve ez ugye külső nyomás. Aztán ami nekem jobban hiányzik egy barát (akivel már meg kellett volna történjen) mert még sosem volt, csóknál tovább sosem jutottam. Zárkózott vagyok és nincsenek fiú havejaim.

Ennyi idősen ez már egész egyszerűen nem normális, beteges, micsoda aggszűz vagyok?

Vélemények?

21L

2010. jún. 7. 11:11
1 2 3 4 5
 1/42 A kérdező kommentje:
+ Én nem olyan hülyeség miatt vagyok szűz, hogy jajj várok az Igazira blabla, egyszerűen így alakult. Nem én választottam :(
2010. jún. 7. 11:12
 2/42 anonim ***** válasza:
100%

Aggszűz :)

Kiülsz valahol egy forgalmasabb helyen egy padra, sütteted magad, aztán ha nem vagy egy ronda, fonnyadt virág, a méhecskék úgyis megtalálnak. Remélem látod ezt a szép képet, amit festettem eléd :)

2010. jún. 7. 11:14
 3/42 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte vélemény: Annyira, amennyire annak érzed. Én spec egy emberről sem látom, hogy szűz-e, ha meg a viselkedéséből le lehet vonni, ott már más gond van...

Egy lány esetében szerintem egyáltalán semmi gond, ha sokáig szűz. Pasit meg szerintem úgy találnál legkönnyebben, ha járnál közösségbe. :)

20F

2010. jún. 7. 11:17
 4/42 anonim ***** válasza:
100%

Az hülyeség, hogy ciki. Az a ciki ha valaki már 14 évesen nem szűz.

Nekem meg az a bajom, hogy nincsenek lány barátaim. A haverjaim közül mindnek van már barátnője én meg még 20 évesen szűz vagyok. Nem is tudom, hogy kéne csajoznom, bár főleg nálam az a baj, hogy nem nézek ki túl jól. De te legalább már csókolóztál.

Te milyen magas vagy és hány kiló?

20/F

2010. jún. 7. 11:22
 5/42 A kérdező kommentje:
Gondolom te már nem vagy az... ne haragudj de így könnyű mondani. Aki nincs ebben a helyzetben nem is érti!
2010. jún. 7. 11:43
 6/42 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem h az életben maradáshoz ez fontos dolog h ki szűz és ki nem

majd eljön az ideje ha nem tudsz várni menj 1 prostihoz és kész.

2010. jún. 7. 11:47
 7/42 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor ciki, ha Te magad annak érzed. Szerintem nem ciki egyáltalán. Attól még Te is ugyanolyan ember vagy, mint a többiek.

Szerintem annyira nem szerencsés ez a "ciki" hozzáállás...Nem vagyunk egyformák, így ennyi erővel rengeteg dolog lehetne ciki: ha valaki vékonyabb/kövérebb, mint az átlag, ha valaki csúnyább, mint az átlag...és még sokáig lehetne sorolni.

Legelőször mindannyian emberek vagyunk, és csak a sokadik sorban jön a "szűz/ nem szűz" megkülönböztetés.

Üdv L/22 (Szűz. És nem, nem ciki.)

2010. jún. 7. 11:50
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
Látod :) Kedves kérdező nem te vagy az egyetlen ;)
2010. jún. 7. 11:59
 9/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az. Bevallom, hogy én meg nem tudok úszni és nem tudok arabul. Ennyi erővel akkor az is ciki.

21/f (szűz, de ez sem ciki)

2010. jún. 7. 12:02
 10/42 anonim ***** válasza:
41%

Nyugi, nem vagy egyedül:)

Én is szűz vagyok, néha utálom magam ez miatt, és mélységesen szégyellem magam:(

Önbizalmam nem volt soha ezért nem is kezdeményeztem lányoknál, úgy érzem senkinek nem tetszenék.

20f

2010. jún. 7. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!