Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Őszintén mennyire ciki a...

Őszintén mennyire ciki a szüzesség 20 fölött?

Figyelt kérdés

Őszinte véleményekre vagyok kíváncsi! 21 éves lány vagyok (szűz) és eléggé el vagyok keseredve. A barátnőim közül természetesen már senki nem szűz, eleve ez ugye külső nyomás. Aztán ami nekem jobban hiányzik egy barát (akivel már meg kellett volna történjen) mert még sosem volt, csóknál tovább sosem jutottam. Zárkózott vagyok és nincsenek fiú havejaim.

Ennyi idősen ez már egész egyszerűen nem normális, beteges, micsoda aggszűz vagyok?

Vélemények?

21L

2010. jún. 7. 11:11
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Sajnos sok idő eljutni a szexig.

Randizgatsz csajokkal több hét is eltelhet mire egyáltalán meg lehet csókolni. Addig sok pénz meg idő elmegy és lehet nem is lesz semmi a dologból.

2010. aug. 23. 11:38
 32/42 anonim ***** válasza:
69%
Sok idő lehet eljutni a szexig. Találkoztok, beszélgettek, esztek, isztok, felmentek egymáshoz, szexeltek....meglehet vagy 3-4 óra tényleg, míg eljuttok az ágyig.
2010. aug. 23. 11:39
 33/42 anonim ***** válasza:

"Sok idő lehet eljutni a szexig. Találkoztok, beszélgettek, esztek, isztok, felmentek egymáshoz, szexeltek....meglehet vagy 3-4 óra tényleg, míg eljuttok az ágyig."

A könnyűvérű lányoknál így megy.

2010. aug. 23. 11:44
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
és a 20-25 25-30 éves átlag nőknél is, kölcsönös szimpátia alapján
2010. aug. 23. 13:17
 35/42 anonim ***** válasza:
kislányoknak könnyü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rohadtul könnyü, kisujjukat nem kell mozditaniuk.egy mostanában futo kérdésben láthatjuk, hogy MÉG EGY KEREKESSZÉKES NÖNEK IS JUT SEXPARTNER!!!!!!!!!
2010. aug. 23. 13:39
 36/42 anonim válasza:

egyáltalán ne mciki, én 22 éves lány vagyok, fél éve veszetettem el, és igazából kicsit bánom is, hogy nem vártam még, mert egy nagy bunkó volt a srác, mint utólag kiderült:(

még csak vele voltam, mert egyszerűen a mai hülye világban ritka egy normális pasit találni, akivel nyugodt szívvel ágyba bújsz:( pedig már olyan jó lenne. imádom a szexet, de bunkóknak nem adom magam többet!

amúgy nem vagyok ronda, nagyon sok pasi udvarol és szólogat be, feltűnő külsőm van, 171cm vékony testalkat, szőke hosszú haj, formás popsi:) stb. legtöbb pasi megnéz, de akinek csak arra kellennék azt elküldöm inkább. én annál többet érek.

te se add magad kevesebbért!

2010. aug. 23. 22:29
 37/42 anonim válasza:

10:43 -nak tökéletesen igaza van.A szűz fiúknak üzenem akik még randizni sem randiztak hogy csak úgy spontán beszéljenek lányokkal gyakorlás képpen hogy megtanuljanak BESZÉLGETNI.És ha már el tudsz kezdeni egy beszélgetést látja a lány hogy nem vagy beszari akkor minden sinen van. Természetesen kell az a kölcsönös szemkontakt (szimpátia) is amivel elindul az egész.Különben is mi vesztenivalód van ?? SEMMI

Ha sok nőd volt/van te vagy a király gyerek ha meg sok faszival volt/van egy nő az meg ribanc.Szerintem meg nem.A férfiak és a nők mind ugyanazt akarják egymást és ebben nincs különbség.Az egyik legjobb dolog ha nem a legjobb egy jó nagyot szeretkezni akár többször is egy nap.

HAJRÁ!!!!!!!

30/F

2010. aug. 23. 23:25
 38/42 Berlin válasza:

11:23-as! "Én 23 éves fiú vagyok és szintén szűz, szeretnék rajta már túl lenni. Én kifejezetten jóképű vagyok. Igaz az is, hogy nem sok időt feccöltem a csajozásba, mert sok nyűggel és teperéssel jár, amit szintén utálok és egy idő után megunok"

Wow ez igen, 23 évesen még szűz vagy de az önbizalmad az egeket veri! Majd ha reálisan látod a dolgokat talán csajod is lesz.

2010. aug. 24. 12:08
 39/42 anonim ***** válasza:

Előzőnek:

Azért, mert 23 évesen szűz vagyok nem fogok a Dunának menni. Az önbizalmat nem az határozza meg, hogy szűz vagy nem szűz valaki.

2010. aug. 25. 13:28
 40/42 anonim ***** válasza:

Hogy lehetne egy 23 évesnek önbizalma ha olyan balf*sz volt, hogy még nem is volt nővel?

Pont azért nincs az ilyen embereknek önbizalma, mert nem kellenek senkinek és akkor mire legyen önbizalma? Csak a szája nagy.

2010. aug. 25. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!