Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért hiszi azt minden lány,...

Miért hiszi azt minden lány, hogy 15 éves kor felett CIKI a szüzesség?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap olvasni itt olyan kérdéseket, hogy ciki-e ha még szűz 16/17/18 évesen...Én 20 éves vagyok és kb 2 hónapja nem vagyok szűz, sosem éreztem cikinek.
2011. júl. 31. 19:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

nem minden lány hiszi azt. kivéve, ha minden lány akit ismersz diszkópic5a.

téma le is zárva.

2011. júl. 31. 19:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

ja és kedves kérdező, neked nincs mégegy lány ismerősöd sem, aki 15 felett szűz volt, és nem érezte volna cikinek?

melelsleg, senkire nincs ráírva.

van kb 300 lány ismerősöm, ebből kb 3-nak tudom, hogy mikor vesztette el, mert az én társaságomban nem vot szokás mindenkinek mindent elmesélnie mindenkinek a magánügyeiről.

MAGÁNÜGY, nem kell tudnia senkinek, amit meg nem tudnak, az nem ciki.

2011. júl. 31. 19:50
 3/14 anonim válasza:
Sose értettem miért ciki az ha 15 év felett szűz az illető akár fiú akár lány. De szerintem ez gondolkodás mód kérdése.
2011. júl. 31. 19:54
 4/14 anonim válasza:
78%
A szüzesség egy érték. Minnél továbbb tudod megtartani annál többet ér. 20 éves korodban elveszteni egy tök ideális életkor....legalább is jobb mint a 15
2011. júl. 31. 20:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert az a divat, hogy minden, aminek valaha értéke volt, eldobjuk, a szememeet meg istenítjük.

22 vagyok és szűz, és annak adom oda, akit szeretek, nem annak aki jól néz ki. :)

2011. júl. 31. 21:35
 6/14 anonim ***** válasza:
25%
Nem minden lány hiszi azt. Csak a te baráti köröd.
2011. júl. 31. 22:53
 7/14 A kérdező kommentje:

Ha válaszoltok, legalább olvassátok el a kérdést...nem én érzem cikinek, és nem is a baráti köröm...

Miért válaszoltok, ha nem olvassátok végig???

2011. júl. 31. 23:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Sajnos már a fiatalabbak is azt hiszik! Undorító ez a felfogás!
2011. aug. 1. 08:30
 9/14 anonim válasza:
95%
mert mondjuk már általános iskolában kotonnal dobálják őket "felvilágosítás" címszóval...
2011. aug. 4. 13:35
 10/14 anonim válasza:
mert rengeteg ember úgy fogja fel mint valami betegséget. (ez leginkább az alkoholizáló disco-s lányokra jellemző) tisztelet a kivételnek de legtöbbje ilyen. Én sem vagyok már szűz de idősebb lánnyal vesztettem el (ő is szűz volt 17) 16/F ezek saját tapasztalatok mert hallok és látok ilyen dolgokat.
2011. aug. 6. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!