Ha egy kicsit ittas a lány akkor kevésbé fáj a szüzesség elvesztése?
Mis is iszogattunk előtte anno egy kicsit:D
Szerintem jó ötlet,ahogy írtad ellazul tőle,jobb lesz a hangulat.
De azért te ne igyál túl sokat nehogy az este rovására menjen:))
Ja és ne valami haverokkal közös bulizás legyen,hanem kettesben.Frissen mosott Lenor illatu ágynemű,pezsgő,zene,vacsi stb :D
jaja énis arra gondoltam:D és persze nemis mattrészegen:D de azért legyen bennem vmennyi:D
köszi a választ
Jaaa az más,bocsi:D
Hát én csak a saját esetem tudom leírni,nekem nem fájt egy kicsit sem így.Másnap volt egy picit kellemetlen.Olyasmi mint a menstruációs görcs,de aztán ez is elmult.
okés:)
köszi:D
Szóval te vagy a beszari maca aki félelmében az alkoholhoz menekül.Nem mersz kiállni tiszta öntudattal a vártára,mert félsz hogy összeroppansz.Ha még a saját tudatodtól is félsz,akkor mi lesz veled az életben.Mindig felhajtasz egy pohárkával amikor minimális stressz ér,aztán csak elmegy valahogy gyámoltalan nyuszi életed.Vackold be magad az üregbe egy üveg borral,és nézz kifelé a világra félénk piros nyuszi szemekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!