Igaz az, hogy szüzesség elvesztés után van olyan lány aki elhizik, vagy lefogy?
Figyelt kérdés
meg ha persze meg szexuális életet is él aztán még folyamatosan2010. máj. 8. 12:22
2/13 anonim válasza:
Igen.De nem a szüzesség elvesztésétől,hanem a fogamzásgátló szedésétől.
3/13 anonim válasza:
ez hülyes
ég... max a fogamzásgátlótól a sextől nem
4/13 anonim válasza:
Se a szüzesség elvesztésétől, se a fogamzásgátlótól nem hízik el az ember!!! (Még mielőtt az jönne, hogy de igen, elmondom hogy ezt egy nőgyógyász mondta nekem, hogy a nők hajlamosak azt képzelni, hogy a fogamzásgátlótól híznak, de ez hülyeség!) Csak akkor hízunk el, ha nem mozgunk és sokat kajálunk olyan dolgokat mint pl csoki chips, és zsíros ételek! (de a szerencsésebbek még így se)
6/13 anonim válasza:
Ez egy nagy hülyeség (nem tudom kitől hallottad, de mond meg neki, hogy nagy butaságokat beszél.)
Eleve minden anyuka és apuka rögtön megtudná, hogy az ő kicsi lánya elvesztette a szűzességét. Szerinted hány olyan lány van, aki már nem szűz, de anyuci, apuci azt hiszi, hogy még az???
7/13 anonim válasza:
Szerintem csak hízhat utána....De azt is csak 9 hónapig...
8/13 A kérdező kommentje:
hat szerintem is hülyeség ,csak annyi,hogy nem akartam tévhitben élni,de azért köszi a vélaszokat!
2010. máj. 8. 14:28
9/13 anonim válasza:
régen 30-40 évesen azért már elég szép zsirpárnákkal rendelkeztek a feleségek (falun), akkor ök is fogamzásgátlót szedtek, mondjuk 5 gyerek mellett?
10/13 anonim válasza:
12:43
jah, a legjobb barátnőm szülei sem tudják xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!