Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekvés 14 évesen és szüzesség elvesztés?
Figyelt kérdés
14/f vagyok (nemsokára 15) barátnőm (is) 14 éves. 25-én nálam alszik és akkora terveztük, hogy mindketten elveszítjük, már több mint másfél éve vagyunk együtt, mindketten akarjuk. Óvszer van (több is). Vagy várjunk még? De megsérteni sem akarom, mert nagyon akarja és mit ne mondjak én is...2011. jún. 8. 19:51
1/16 anonim válasza:
14 évesen egymásnál aludni, nem értem én a szülőket, hogy engedhetik ezt.
3/16 A kérdező kommentje:
Talán, mert bíznak bennük... csak sajnos...
2011. jún. 8. 19:56
4/16 anonim válasza:
Az együtt alvást engedhetik, én feltételezném a gyerekemről, hogy nem akarja 14 évesen elveszíteni. Úgy látszik a szüleitek hozzám hasonlóan túl naivok. Várjatok még 2-3 évet, a fogalmazásodból ítélve nem vagytok elég érettek.
5/16 anonim válasza:
Ebben az esetben nagyon fontos, hogy ne hamarkodjatok el semmit. 14 évesen szeretitek egymást, rendben, de nagyon fontos az első alkalom!
Beszéljetek az eseményről többet, azért, hogy érzelmileg felkészültek legyetek, de erre 14 évesen még kevés esélyt látok. Nem megsérteni akarlak, de ez egy nagy esemény az ember életében és egy 14 éves fiú és lány még nem láthatja át a helyzetet reálisan. Ti tudjátok mennyire vagytok érettek, felkészültek, így ennyit tudtam tanácsolni... Van időtök még bőven...
6/16 anonim válasza:
Szerintem pettingeljetek,és tűzzetek ki előre valami időpontot,mondjuk 3 hónap múlvára és hogyha akkor is együtt vagytok és kívánjátok egymást,akkor csináljátok,a 3hónap izgatás csak még jobbat tesz az első alkalomnak(sztem)
7/16 anonim válasza:
Nagyon nehéz mefogadnotok szerintem most azt a tácsot, hogy NE. Nem tudom szülők otthon lesznek-e vagy úgy jött az ötlet, hogy elmennek. Viszont azt mondom, ha már mindenképpen "jobban meg akartok ismerkedni" ne így kezdjétek. Legyen előtte még egy párszor petting stb. Egyrészt a párodnak is jobb lenne mert jobban hozzászokna az érzésekhez, és neked is mert nem lenne olyan hamar magömlésetek. Ha így a közepébe kezdtek akkor nem biztos, hogy jó vége lesz.
9/16 anonim válasza:
mi??hagy dugjanak már!csoda hogy másfél éve együtt vannak,és hogy gondolnak egyáltalán kotonra!nem értem miért korfüggő,miért nem érettség...sopkan 25 évesen is elbújhatnának mellettük...nem azt mondom,jhogy ennek kell lennie,de nem is a 80-as években járunk...
10/16 anonim válasza:
Azon felül, hogy óvszer tudnotok kéne még ilyeneket, hogy utána meg kell nézni, hogy nem-e szakadt ki. Mi van akkor ha kiszakadt. És most nem arról van szó, szerintem is a másfél év, és az, hogy gondoltak rá az már egy nagyon jó kezdted. Te az érettség hiába ha még tapasztalatlanok. Vak vezeti világtalant pillanatnyilag. És meg kéne ismerniük egymás testét, hogy ez ne így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!