Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nielindi kérdése:
Miért van ez?! (szüzesség elvesztése, elsö orál)
Figyelt kérdés
Elég sürün vannak kérdések a szüzesség elvesztésével, elsö orális élményekkel kapcsolatban. Nagyon ritka az olyan válasz, amiben nem azt olvasom,h fél éveket, éveket vártak. Meg mi az, h pl a sz*pást kikell érdemelni?!?!? Az természetes, h a pasi ny*lja a csajt, de a srác nem kaphat vmi jot, ha nem "érdemelte ki"?? Lehet, h én vagyok könnyüvérü, de akkor sem értem. 23/L2010. márc. 4. 22:41
1/9 anonim válasza:
Ha ezzel most azt akarod mondani hogy leszopnál valakit egy-két randi után, akkor megadom a számom!
2/9 A kérdező kommentje:
:D:D:D
2010. márc. 4. 22:50
3/9 anonim válasza:
Figyelj. Manapság a türelem szó nem létezik, a pasik egyből mindent akarnak,elkezdik a lánynak az orált. Ezután természetesnek veszik,hogy a csaj is szopjon, akár öklendezéssel és undorral övezve. Egy lánynak minden nehezebb a szexben,mivel más,mint egy pasi. Általában lassabban kellene csinálni,de a szerelem butít és akkor is belemennek minden dologba, ha már sejtik,hogy a pasi otthagyja őket.
6/9 A kérdező kommentje:
elhiszem, h komolyan gondoltad :)
kb erröl van szo, de jelenleg van barátom, uh elkell utasitanom ezt a lehetöséget :)
2010. márc. 4. 23:05
7/9 anonim válasza:
nagy kár, talán majd egy másik alkalommal:)
8/9 A kérdező kommentje:
talán :D
2010. márc. 4. 23:16
9/9 anonim válasza:
Nem tudom, talán tényleg azért lehet ez, mert a lányoknál ez annyira nem természetes. De szerintem ez is egyénfüggő, van akinek könnyebben megy az ilyen, van akinek nehezebben. És ez nem könnyűvérűség, nyugi, vagy akkor én is az vagyok. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!