Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekvés 14 évesen és szüzesség elvesztés?
Figyelt kérdés
14/f vagyok (nemsokára 15) barátnőm (is) 14 éves. 25-én nálam alszik és akkora terveztük, hogy mindketten elveszítjük, már több mint másfél éve vagyunk együtt, mindketten akarjuk. Óvszer van (több is). Vagy várjunk még? De megsérteni sem akarom, mert nagyon akarja és mit ne mondjak én is...2011. jún. 8. 19:51
11/16 A kérdező kommentje:
Pettingeztünk már 3x
2011. jún. 8. 20:31
12/16 anonim válasza:
Részemről nem támogatom a dolgot, még fiatalok vagytok, bár megjegyzem nagyjából érettnek tűnsz, de azért szerintem a gyereknevelés még távol áll mindkettőtöktől. Tehát járjatok utána, hogy mi van ha valami baki történik, és ha a barátnőd meggondolja magát, ne eröltessed.
13/16 anonim válasza:
Na kitanítalak.. Üljetek le, nézzetek fél óráig Hustlert. Mondd neki, hogy nyúljon bele a nadrágodba. Érzi? Igen? Akkor mélytorok és aztán tárgyalunk a többiről! Ha megtette, akkor töcsköld meg jó alaposan, ha nem, akkor is, de koton nélkül. Így felejthetetlen lesz az estéd. :)
14/16 anonim válasza:
Például ennek az ökörnek az apja jobb lett volna ha gumit húz!
16/16 anonim válasza:
Ha leakarsz feküdni a pároddal, akkor jobb lenne ha anyucival és apucival megbeszélnétek, ha ők sem ellenzik ahhoz képest, hogy ilyen fiatalok vagytok,akkor majd elmagyarázzák nektek a dolgokat. Ne itt várj csoda választ, a szüleidhez fordulj, azt írtad bíznak bennetek akkor te is tiszteld meg ezzel, bízz benne és mondd el neki, hogy a kapcsolatotok elér erre a szintre és szeretnéd ha elmondaná mit hogyan kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!